Rămâi conectat

Sport

Uniriştii în pană de bani înaintea jocului decisiv cu ACU Arad

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ocupată cu problemele pentru depunerea dosarului de licenţiere (astăzi în Bucureşti), FC Unirea Alba Iulia nu a izbutit în aceste zile să stingă din restanţele către actualii jucători, care în 15 aprilie vor avea două rate contractuale neachitate. Pentru încheierea litigiului cu fostul echipier al campionatului precedent, fundaşul De Sousa, „alb-negrii” au fost obligaţi să plătească suma de 10.000 euro şi în consecinţă elevii lui Stan mai au de aşteptat… Pentru a depăşi impasul financiar, divizionara secundă agrează cedarea atacantului Fabian Himcinschi, jucător pe adresa căruia a sosit prin intermediul unei agenţii de impresariat o ofertă cifrată la 200.000 euro de la un club din Serie A. Negocierile cu italienii se vor purta zilele viitoare, în cazul golgheterului naţionalei Under 17 încercându-se obţinerea unui preţ mărit şi a unor procente ulterioare. Pe lângă Himcinschi junior, alţi doi unirişti sunt monitorizaţi de diverse echipe din străinătate, dispuse să tatoneze pistele tinerilor albaiulieni. Astfel portarul Vlad Ignat (15 ani), fost în această iarnă în probe la Nottingham Forest sau Celtic Glasgow este testat în aceste zile de o altă grupare de Premier League, West Ham United. În plus, ieri la Timişoara, la partida de verificare România – Serbia, la nivelul reprezantativelor Under 19, mijlocaşul Nicuşor Stanciu a fost urmărit la lucru de reprezentanţi ai unor cluburi din Germania şi Serbia, precum şi de diverşi impresari.
FC Unirea Alba Iulia joacă un meci extrem de important sâmbătă, împotriva echipei ACU Arad, formaţie la care au activat în trecut foştii echipieri Lupaşcu sau D. Găldeanu. Cele două combatante sunt vecine în ierarhia seriei vestice şi partida reprezintă un duel al adevărului în lupta disputată pentru supravieţuire. Gruparea albaiuliană nu poate conta pe serviciile internaţionalilor F. Himcinschi şi Schuller (în cantonament cu lotul Under 17), respectiv indisponibilii Bucurică, T. Stan, M. Pistol, Negură sau Bălaş (nerefăcuţi complet sau în urmă cu pregătirea fizică). În primul unsprezece creionat de antrenorul Gabi Stan vor reveni în schimb Ad. Câmpeanu şi B. Spătaru, anunţaţi titulari în finala supravieţuirii.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea