Unirea Ungheni – Industria Galda de Jos, în etapa a 8-a a Ligii a 3-a | Găldenii speră la puncte, după prima victorie stagională…

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Industria Galda de Jos a spart gheața în acest campionat și a câștigat întâia dată, 4-3 în deplasare cu Sănătatea Cluj, într-un meci nebun, disputat la mijlocul săptămânii. Însă trupa condusă de Paul Ciucă nu-și permite să jubileze după ce a predat “lanterna roșie” (4 puncte acumulate) întrucât o așteaptă o nouă deplasare, la Ungheni.

Îmi felicit jucătorii și cu toții îi mulțumim lui Dumnezeu. Iar de aici înainte, vedem ce va fi”, este mesajul transmis de antrenorul Paul Ciucă după acest succes așteptat din martie! Vor absenta, din efectivul găldean Vonya, P. Muntean, Goța – accidentați (Al. Hada acuză probleme medicale), așteptându-se și rezultatele testărilor de ieri pentru 8 jucători, între care Baghiu (depistat pozitiv acum două săptămâni) și Puha (revenit după problemele la spate).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Preocuparea noastră principală este să ne refacem, lucru greu de realizat în condițiile în care, în loc de un somn bun și o leneveală în pat după un joc istovitor, jucătorii noștri se trezesc la 6.30 și pornesc la serviciu unde se refac muncind 8 ore în picioare. Știm ce avem de făcut sâmbătă și sperăm să și putem pentru a obține puncte”, a precizat “principalul” Galdei.

Jocul de sâmbătă, de la ora 15.00, din etapa a 8-a aduce în fața “galben-albaștrilor” o nou-promovată poziționată pe locul al 4-lea (12 puncte), răvășită în urma drasticului insucces de la Reghin (0-5), pentru Unirea fiind al doilea joc intern consecutiv împotriva unei combatante din Alba (precedentul, 2-1 cu CS Ocna Mureș). Industria traversează o perioadă extrem de încărcată, cu 4 întâlniri programate în numai 11 zile, după aceste două deplasari consecutive venind săptămâna derby-urilor “de Alba” pe propriul teren, cu Unirea Alba Iulia (miercuri, 4 noiembrie, restanță din etapa a 7-a) și CS Ocna Mureș (sâmbătă, 7 noiembrie).

Dan HENEGAR