Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Unirea Tărlungeni – CS Zlatna 5-1 (2-0)

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Umilinţă grea pentru aurari!

CS Zlatna a pierdut, scor 1-5 (0-2), întâlnirea contând pentru etapa a 20-a a Ligii a 3-a, din deplasare cu Unirea Tărlungeni. Aurarii continuă să facă figuraţie în deplasare, unde din 9 meciuri disputate au luat numai 5 puncte. Zarurile au fost aruncate din primul mitan, când braşovenii au marcat de două ori în 30 de minute. După pauză, amfitrionii au mai punctat încă în trei rânduri, întâia dată dintr-un penalty transformat de Nicolae (când a fost eliminat Sucală), golul de onoare fiind înscris la 0-5! De supărare, oficialii Zlatnei au plecat de la meci în actul secund, dar se vehiculează faptul că vizitatorii pot câştiga la „masa verde” cu 3-0 pentru că amfitrionii au utilizat un jucător aflat în stare de suspendare!
Antrenorul Dorel Mureşan a mizat pe formula Tîrziu – Sucală, H. Marian, Kiraly, P. Pop (51, G. Toma) – A. Cîmpean, Lacatos (53, Oct. Drăgan), Kopandy (64, Tămăşan), I. Marian – M. Morar, Sg. Pop (75, Gavrilă), rezervă Cocîrcă.
lTrei jucători au fost daţi afară pentru indisciplină!
Trei dintre componenţii lotului, Cucuruzan, P. Dîrjan şi Mînecan s-au plâns, varianta oficială, că sunt utilizaţi prea puţin de tehnicianul aurarilor (alte  surse susţin că este vorba de anumite probleme de comportament şi respectare a programului în cantonament). Drept urmare, şefii grupării de pe Ampoi le-au transmis să nu se mai prezinte, iar de comun acord acestora li s-au reziliat contractele. “Nu tolerăm indisciplina şi nerespectarea programului de cantonament. Fiecare suportă consecinţele a ceea ce face. Lucrul s-a întâmplat sâmbăta, după meciul cu Gloria II Bistriţa“, a declarat preşedintele CS Zlatna Marius Adrian Haţegan. Din câte se aude în cantonementul de la stadionul de pe Ampoi s-a iscat un scandal în miez de noapte, cu Cucuruzan în prim plan. Urmările: mobilier distrus, un dialog aspru cu Dorel Mureşan, intervenţia poliţiei din localitate şi amenzi de câte 200 de lei pentru cei trei fotbalişti împricinaţi!
Cu toate eforturile făcute în această iarnă de diriguitorii zlătneni, rezultatele şi prestaţia echipei sunt departe de pretenţii. Cu drepturile la zi şi după o campanie masivă de transferuri, gruparea zlătneană dezamăgeşte şi se chinuie cu a treia retrogradare consecutivă! (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea