Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Dej – Industria Galda de Jos, în Seria a 5-a | După puncte externe, înaintea derby-ului cu Luceafărul Oradea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fenomenul „Panică la Galda” arIndustria Galda - Unirea Jucu 29e un nou episod, la Dej, unde merituoasa formaţie condusă pe Paul Ciucă, poziţionată pe treapta a treia a podiumului, la trei „lungimi” de Luceafărul Oradea, încearcă să cucerească primele puncte externe din retur.

Unirea Dej (locul 11, 16 puncte) – Industria Galda (locul 3, 34 de puncte) – sâmbătă, ora 15.00. Găldenii continuă să se menţină în trena pretendentelor la şefie, iar o victorie externă ar face ca peste două runde, la Galda să se dispute un derby pentru fotoliul de lider, cu Luceafărul Oradea. „Tratăm această confruntare cu seriozitate, ca şi pe oricare meci oficial. Evoluăm în deplasare, în compania unei formaţii incomode, ce a câştigat la Oşorhei, deci nu va fi simplu”, a precizat Paul Ciucă, ce are două absenţe importante din primul unsprezece: P. Medrea (accidentat), Cr. Bodea (suspendat)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea