Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia într-un moment de cumpănă!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Deşi iernează pe o poziţie liniştită, divizionara secundă din Cetatea Marii Uniri are probleme majore. Conturi blocate, datorii la bugetul de stat, conducători ameninţaţi de ancheta DNA, rezultând situaţie critică ce loveşte din plin existenţa formaţiei albaiuliene. În consecinţă, activitatea fotbalistică a „alb-negrilor” este paralizată, într-o incertitudine totală. Planurile antrenorului Stelian Gherman sunt afectate din plin, întrucât amânarea cu o săptămână a reluării antrenamentelor strânge la maximum timpul alocat pregătirii de iarnă. În plus, aceste chestiuni juridice au un impact teribil în perspectivă financiară, eventualii sponsori bătând în retragere.
    Şefii se regăsesc sub presiunea justiţiei, iar fără niciun ban la dispoziţie, FC Unirea Alba Iulia nu-şi poate permite să abordeze piaţa transferurilor, deoarece nu are ce oferi eventualelor achiziţii. Altfel, pentru a preciza poziţia clubului referitoare la ultimele evenimente (ancheta DNA privind banii publici, controalele DGFP Alba) astăzi, la ora 11.00, la stadionul „Cetate” va avea loc o conferinţă de presă la care va participa şi consilierul local Horea Bărdaş. Amânarea începerii pregătirii nu reprezintă altceva decât un semnal de alarmă la adresa autorităţilor, însă este clar că gruparea albaiuliană traversează un moment dificil. Actualii jucători au acumulat deja două rate contractuale restante, plus patru prime din turul campionatului şi tot lipsa resurselor pecuniare face ca Alba să bifeze al 4-lea stagiu centralizat consecutiv la arena din municipiul reşedinţă de judeţ. Returul se anunţă apăsător, asta pentru că Unirea nu are deocamdată nicio resursă, bazându-se doar pe fonduri ce vor veni în lunile următoare, 100.000 euro de la RMGC în luna martie, respectiv 60.000 euro de la Empoli FC (în două rate, februarie şi aprilie), fără alternative momentane, astfel că se anunţă luni foarte fierbinţi. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea