Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia – Industria Galda, al doilea derby judeţean al toamnei! Record negativ pentru găldenii lui Paul Ciucă: 5 cartonaşe roşii în startul sezonului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos este pe prima poziţie a ierarhiei Seriei a 5-a din Liga a 3-a, fără a cunoaşte gustul eşecului (10 puncte, la egalitate cu Comuna Recea), în ciuda problemelor de lot ce au măcinat din greu inimoasa formaţie condusă de Paul Ciucă. În cele 6 partide disputate în această toamnă, dintre care două în Cupa României, conjudeţenii au strâns 5 cartonaşe roşii! Veritabilul record negativ a început cu incidentele de la finalul întâlnirii din cupă de la Iernut (Haiduc a fost suspendat o lună, iar Frenţiu două etape). Al treilea „roşu” l-a încasat Frenţiu în deplasarea de la Avrig, pentru ca în confruntarea dramatică de pe „Cetate”, din competiţia „KO”, să fie trimişi mai repede la vestiare Cernea şi Rodean, în aceste două jocuri fiind acelaşi central, Claudiu Ştef (Tg. Mureş). „Trei dintre aceste cartonaşe roşii le-am primit nejustificat. La Iernut, în cupă, noi am luat bătaie şi tot noi am fost sancţionaţi, iar la Avrig, Frenţiu a fost eliminat în mod eronat, la faza în care s-a dictat penalty”, a comentat antrenorul Paul Ciucă.

*Vineri, pe „Cetate”, reeditarea disputei din Cupa României

În 13 septembrie, pe „Cetate”, Industria Galda de Jos a eliminat Unirea Alba Iulia, după executarea loviturilor de pedeapsă, iar vineri, 22 septembrie, de data aceasta în Liga a 3-a, se va reedita duelul celor două formaţii, în al doilea derby judeţean al toamnei. Vizitatorii au un puternic ascendent moral asupra „alb-negrilor”, pe care i-au învins în două rânduri stagiunea precedentă (2-0 şi 1-0), la care se adaugă şi calificarea recentă în turul al 4-lea din Cupa României (premiată cu 1000 de euro de FRF). Nici în acest joc, găldenii nu pot conta pe Claudiu Haiduc, al cărui perioadă de suspendare expiră abia în 25 septembrie, urmând să reintre doar în jocul următor, cu Gaz Metan Mediaş 2 şi Răzvan Frenţiu. Acesta, cu două eliminări la activ, este considerat „recidivist”, urmând să aştepte decizia de astăzi a Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul FRF, după ce a absentat cu Unirea Alba Iulia (în cupă) şi CS Iernut (campionat), anunţându-se o suspendare drastică.

Foto Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea