Un poliţist din Zlatna a refuzat o mită de 2.000 de lei de la un traficant de lemne

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un poliţist din Zlatna a refuzat să ia mita oferită de un bărbat din judeţul Mureş căruia omul legii îi confiscase un transport de cherestea fără acte. Poliţistul şi-a anunţat superiorii şi a făcut un denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba.

Aceştia au procedat la organizarea unui flagrant în urma căruia inculpatul, Radu Dorin Paşcu, a fost prins în momentul în care i-a dat agentului de poliţie 2.000 lei, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile legale, respectiv să-i restituie materialul lemnos confiscat.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Faptele s-au petrecut la Zlatna în luna august 2011 însă procurorul competent din cadrul Tribunalului Alba care a întocmit rechizitoriul a dispus trimiterea în judecată a inculpatului, în stare de libertate, în data de 9 ianuarie 2012. Dorin Paşcu este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, prevăzută de art. 255 al. 1 Cod penal. Dosarul a fost trimis Tribunalului Alba, competent să judece cauza. Primul termen în dosar este stabilit pentru data de 6 februarie 2012. În cauză s-a colaborat cu Inspectoratul de Poliţie al judeţului Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

simi 19 ianuarie 2012 at 13:07

catre sefi politei ;sa il si sa -l inpaieze pe acest agent ,daca se mai gasesc asemenea oameni ,inseamna ca e bine BRAVO

s .m 20 ianuarie 2012 at 12:01

Sigur cheresteaua era mult mai valoroasa ca mita iar politistul avea nevoie de cherestea.

Comentariile sunt oprite