Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un poliţist din Zlatna a refuzat o mită de 2.000 de lei de la un traficant de lemne

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un poliţist din Zlatna a refuzat să ia mita oferită de un bărbat din judeţul Mureş căruia omul legii îi confiscase un transport de cherestea fără acte. Poliţistul şi-a anunţat superiorii şi a făcut un denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba.

Aceştia au procedat la organizarea unui flagrant în urma căruia inculpatul, Radu Dorin Paşcu, a fost prins în momentul în care i-a dat agentului de poliţie 2.000 lei, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile legale, respectiv să-i restituie materialul lemnos confiscat.

Faptele s-au petrecut la Zlatna în luna august 2011 însă procurorul competent din cadrul Tribunalului Alba care a întocmit rechizitoriul a dispus trimiterea în judecată a inculpatului, în stare de libertate, în data de 9 ianuarie 2012. Dorin Paşcu este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, prevăzută de art. 255 al. 1 Cod penal. Dosarul a fost trimis Tribunalului Alba, competent să judece cauza. Primul termen în dosar este stabilit pentru data de 6 februarie 2012. În cauză s-a colaborat cu Inspectoratul de Poliţie al judeţului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea