Un băiețel a venit pe lume în Noaptea Sfântă a Învierii, la maternitatea spitalului din Alba Iulia. Ce se spune despre copiii care se nasc de Paște

Pentru o mămică din Alba, noaptea de Înviere a fost cea mai frumoasă noapte din viața ei. N-a ajuns la biserică, ci în sala de nașteri, unde a primit cel mai sfânt și frumos dar de la Dumnezeu, minunea vieții. Aceasta și-a ținut pentru prima dată pruncul la piept.

Băiețelul, care a adus lumină în viața părinților săi, a venit pe lume în jurul orei 3.30 și cântărește aproape 4 kilograme. Atât el, cât şi mama lui, sunt sănătoși și vor pleca acasă peste câteva zile.

ELIT

Potrivit personalului medical de la secția nou-născuți, fericita mămică, care a născut în una din cele mai importante nopţi ale creştinismului, este din localitatea Ighiu.

Conform credinţei româneşti, în Noaptea de Înviere se deschide Raiul şi se închide Iadul. Despre copiii născuţi în aceasta perioadă şi, mai ales, despre cei aduşi pe lume în Noaptea de Inviere se spune că vor fi călăuziţi numai pe căi pline de oportunităţi şi că vor avea parte de noroc până la capătul vieţii.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...