Tudor Șaucă, principalul marcator al grupării de sub Drăgana, nu va mai juca în acest an! Pierdere grea pentru liderul CSO Cugir, pregătit de Lucian Itu

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

CSO Cugir, liderul Seriei a 9-a din Liga a 3-a, nu se va mai putea baza în cele două jocuri rămase din acest an pe serviciile lui Tudor Șaucă, un jucător exponențial pentru echipa de sub Drăgana.

Căpitanul “roș-albaștrilor” nu va mai juca în întâlnirile interne cu Sănătatea Cluj (sâmbătă, 7 noiembrie) și Unirea Alba Iulia (sâmbătă, 14 noiembrie), ultima contând pentru prima rundă din returul eșalonului terț. Șaucă, principala gură de tun a primei clasate, este golgheterul seriei, cu 7 reușite, toate golurile marcate pe terenuri străine, la Alba Iulia, Ocna Mureș (dublă), Galda de Jos (triplă) și Hunedoara. Fotbalistul ce va împlini 31 de ani în această lună, a traversat momente critice în ultimele zile, din cauza unei ocluzii intestinale. Din pricina stării de sănătate a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia și a fost operat de urgență, fiind încă internat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe lângă această absență de marcă, antrenorul Lucian Itu trebuie să mai suporte și indisponibilitatea fundașului stânga Vitinha, accidentat din derby-ul pierdut la limită, la Dej, dar și suspendările tinerilor Toilă și Casian (după cartonașele roșii primite la Hunedoara). Motive de satisfacție vin dinspre jucătorul… Lucian Itu (a revenit la antenamente), fiind probabilă și recuperarea atacantului Marius Lupu, al doilea marcator stagional al Cugirului, cu 5 reușite.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*”Virușii verzi” se predau greu…

Confruntarea cu Sănătatea Cluj nu este “floare la ureche” pentru ocupanta primei poziții a ierarhiei. Asta întrucât, în ultimii ani “virușii verzi” și-au făcut un obicei în a pleca neînvinși de pe “Arena CSO”. În septembrie anul trecut s-a înregistrat o remiză albă. De asemenea, în ediția 2017-2018, în Seria a 5-a, a fost 1-1, în tur, la Cugir și 0-2, în ultima etapă. Ultima victorie cugireană s-a înregistrat în aprilie 2017, 2-0, acasă, în Vinerea Mare, (goluri Ad. Radu și Tăban), după ce și în întâlnirea din prima parte a campionatului Metalurgistul a câștigat detașat, 4-1 pe Someș (triplă Cocină și reușită Ad. Radu).

Dan HENEGAR