Rămâi conectat

Sport

Tudor Șaucă, principalul marcator al grupării de sub Drăgana, nu va mai juca în acest an! Pierdere grea pentru liderul CSO Cugir, pregătit de Lucian Itu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir, liderul Seriei a 9-a din Liga a 3-a, nu se va mai putea baza în cele două jocuri rămase din acest an pe serviciile lui Tudor Șaucă, un jucător exponențial pentru echipa de sub Drăgana.

Căpitanul “roș-albaștrilor” nu va mai juca în întâlnirile interne cu Sănătatea Cluj (sâmbătă, 7 noiembrie) și Unirea Alba Iulia (sâmbătă, 14 noiembrie), ultima contând pentru prima rundă din returul eșalonului terț. Șaucă, principala gură de tun a primei clasate, este golgheterul seriei, cu 7 reușite, toate golurile marcate pe terenuri străine, la Alba Iulia, Ocna Mureș (dublă), Galda de Jos (triplă) și Hunedoara. Fotbalistul ce va împlini 31 de ani în această lună, a traversat momente critice în ultimele zile, din cauza unei ocluzii intestinale. Din pricina stării de sănătate a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia și a fost operat de urgență, fiind încă internat.

Pe lângă această absență de marcă, antrenorul Lucian Itu trebuie să mai suporte și indisponibilitatea fundașului stânga Vitinha, accidentat din derby-ul pierdut la limită, la Dej, dar și suspendările tinerilor Toilă și Casian (după cartonașele roșii primite la Hunedoara). Motive de satisfacție vin dinspre jucătorul… Lucian Itu (a revenit la antenamente), fiind probabilă și recuperarea atacantului Marius Lupu, al doilea marcator stagional al Cugirului, cu 5 reușite.

*”Virușii verzi” se predau greu…

Confruntarea cu Sănătatea Cluj nu este “floare la ureche” pentru ocupanta primei poziții a ierarhiei. Asta întrucât, în ultimii ani “virușii verzi” și-au făcut un obicei în a pleca neînvinși de pe “Arena CSO”. În septembrie anul trecut s-a înregistrat o remiză albă. De asemenea, în ediția 2017-2018, în Seria a 5-a, a fost 1-1, în tur, la Cugir și 0-2, în ultima etapă. Ultima victorie cugireană s-a înregistrat în aprilie 2017, 2-0, acasă, în Vinerea Mare, (goluri Ad. Radu și Tăban), după ce și în întâlnirea din prima parte a campionatului Metalurgistul a câștigat detașat, 4-1 pe Someș (triplă Cocină și reușită Ad. Radu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea