Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Trupa Vunk va concerta, în 19 mai, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia în cadrul turneului ”Înconjurul Lumii”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vunk, formația pop rock din România, va concerta la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, în 19 mai, cu începere de la ora 19.00, în cadrul turneului acustic ”Înconjurul Lumii”.

”După succesul celor 18 concerte acustice din lunile martie și aprilie am decis să prelungim turneul acustic ”Înconjurul Lumii” cu încă șase spectacole în a doua jumătate a lunii mai, continuând astfel cel mai ambițios proiect muzical al acestui an. Numele turneului face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar și la credința exprimată de către aceștia, că România este mai mult decât o țară, este o lume”, transmite trupa Vunk.

Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producții „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din București, în luna mai a anului trecut.

Concertul de atunci a fost înregistrat și editat pe CD Audio, material ce poate fi achizitonat în cadrul acestui turneu de la magazinul VUNK.

Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit și s-au reîndrăgostit de ele. „Pleacă”, „Scapă-mă de Ea”, „Așa și?!”, „Prăjitura cu Jeleu”, „Numai la Doi”, „1000”, „Dau Alarma” și celelalte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-ați mai auzit și vor aduce un surplus de magie și emoție întregului eveniment.

Turneul „Înconjurul lumii” este o producție complexă, ca afară, cu ecrane de proiecție, lumini și alte efecte speciale de scenă. Alături de VUNK, pe scena vor urca cvartetul de corzi Muse Quartet, trompetsitul Dan Nicolau, percuționistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul VUNK durează aproximativ 100 de minute și va fi deschis de Alexandra Ușurelu.

Prețuri bilete: VIP : 120 lei
Categoria 1: 70 lei
Elevi/studenti: 40 lei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea