Rămâi conectat

Sport

Trencin (Slovacia) – Steaua, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor *Adversar dificil pentru campioana României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Steaua Bucureşti o va întîlni pe Trencin (campioana Slovaciei) în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, primul dintre cele trei pe care trebuie să le parcurgă pînă în faza grupelor.
”Roș-albaștrii” au fost capi de serie la tragerea la sorți de astăzi, dar și în următoarele runde. UEFA a anunțat grupa restrînsă din care se va trage adversara campioanei României. Celelalte adversare pe care Steaua le putea întâlni erau Dila Gori, Milsamo, Fola Esch, câştigătoarea meciului 2 din turul I sau câştigătoarea meciului 4 din turul I.

Astfel, Steaua a scăpat de cel mai dificil oponent pe care îl putea întîlni, Astana, campioana Kazahstanului.
Meciurile din turul II preliminar al Ligii Campionilor se vor desfăşura pe 14/15 and 21/22 iulie. Este cea mai dificilă adversară pe care Steaua o putea întâlni din grupa a treia. Celelalte adversare pe care Steaua le putea întâlni erau Dila Gori, Milsamo, Fola Esch, câştigătoarea meciului 2 din turul I sau câştigătoarea meciului 4 din turul I.

Echipa din Slovacia este cotata la aproximativ 8 milioane de euro si anul trecut a fost eliminata din turul 3 al preliminariilor Europa League de Astra Giurgiu. Campioana Romaniei va juca primul meci in deplasare, pe 14 sau 15 iulie, iar returul la Bucuresti, pe 21 sau 22 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea