Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Trei recorduri pentru gruparea de sub Drăgana! Metalurgistul Cugir: fără punct pierdut acasă, Făgărăşanu – golgheterul seriei, cel mai bun „adevăr”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir stă în runda din weekend a eşalonului terţ şi poate pierde fotoliul de lider al Seriei a 5-a, dacă „U” Cluj şi Performanţa Ighiu se impun în deplasările de la Mediaş şi Avrig.

În cele 10 runde, gruparea de sub Drăgana şi-a trecut în drept trei recorduri: prima clasată în ierarhia „adevărului” cu plus 10, are golgheterul seriei – Făgărăşanu, cu 12 reuşite, respectiv este singura echipă din serie care are maximum de puncte pe teren propriu, obţinând 4 victorii. Având etapă liberă, „roş-albaştrii” au evitat să dispute un meci de verificare, deşi ACS Şirineasa (lider în C4) a fost interesată de un amical, motivul fiind lotul redus numeric (Scurtu şi Şuteu – indisponibili toată toamna).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Călin Moldovan: “Regretăm punctele pierdute cu conjudeţenele”

Ca o curiozitate, singurele puncte stagionale pierdute de prima clasată în aceste 10 runde sunt tocmai cele irosite cu conjudeţenele, în derby-urile judeţene, eşecuri pe “Cetate” cu Unirea Alba Iulia şi Performanţa Ighiu, respectiv remiza de la Galda de Jos. “Oarecum suntem în grafic, nu putem spune că suntem mulţumiţi 100 la sută pentru că întotdeauna este loc de mai bine. Şi acum regretăm punctele irosite foarte uşor cu conjudeţenele. Dacă egalul cu Industria poate fi considerat echitabil, sub nicio formă nu meritam să pierdem cele două întâlniri”, a declarat antrenorul Călin Moldovan, “principalul” Cugirului precizându-şi poziţia referitoare şi la locul întâi: “locul întâi este o conjunctură, nu discutăm despre acest aspect. Noi nu ne propunem fotoliul de lider, ne propunem să adunăm cât mai multe puncte până la pauza competiţională”. O ultimă remarcă se cuvine pentru golgheterul “inventat” Andrei Făgărăşanu, mijlocaşul reprofilat inspirat vârf de Călin Moldovan. Are 12 goluri înscrise din cele 17 ale propriei echipe (procentaj de 70,5 la sută), situându-se la distanţă mare de urmăritorii Fetiţa (Performanţa Ighiu) – 7 reuşite, D. Goga (“U” Cluj) şi Cadăr (Unirea Tăşnad) – câte 6


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea