Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Trei mărșăluitoare uniriste, la Naționalele de 10 kilometri | Bianca Molnar se retrage, cu acest prilej, din activitate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la București, se desfășoară Campionatele Naționale de marș, la feminin, pe distanța de 10 kilometri și masculin, pe distanța de 50 kilometri, competiție la startul căreia se vor regăsi și trei mărșăluitoare din Cetatea Marii Uniri, în condițiile în care Ana Rodean nu va participa din motive de recuperare medicală. Este vorba despre elevele antrenorului Gabriel Avram, respectiv Mihaela Acatrinei (CS Unirea Alba Iulia/ CS Universitatea Reșița), Bianca Molnar (CS Unirea Alba Iulia/ CSU Reșița) și Georgiana Jid (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia), primele două concurând pentru CSU Reșita, la echipe.

Această ediție a Campionatelor Naționale reprezintă și concursul de retragere din activitatea competițională a Biancăi Molnar, la 22 de ani, atletă medaliată în competițiile naționale, reprezentantă a României la întreceri mondiale și europene de juniori, după 10 de marș (motivul ce stă la baza acestei decizii fiind angajarea). Asta în condițiile în care Roxana Panța (o fostă echipieră a CS Unirea Alba Iulia) a plecat la facultate la Bacău și va concura pentru Știința Bacău. “Sperăm să obținem două medalii, prin Mihaela Acatrinei – la seniori și Bianca Molnar – la tineret”, a precizat antrenorul Gabriel Avram. În 2018, mărșăluitoarele din Cetatea Marii Uniri au dominat Naționalele de la Alba Iulia și Pitești.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea