// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Translație masivă dinspre Performanța Ighiu spre Unirea Alba Iulia! Zece jucători, la dispoziția lui Adrian Bicheși

Lotul Performanței Ighiu, atât cât a mai rămas, migrează în masă spre Unirea Alba Iulia, unde Armando Popescu a primit “OK”-ul oficial pentru a ocupa funcția de manager general al formației din Cetatea Marii Uniri.

Astfel, dinspre divizionara terță ce a încheiat sezonul trecut pe poziția a treia în Seria a 5-a din Liga a 3-a, cea mai bine plasată dintre conjudețene, vor trece în “alb-negru” jucători precum Sporea, Potopea, Cl. Marcu care vor face parte din efectivul pregătit de Adrian Bicheși. Alături de aceștia mai vin fotbaliștii din 2000, Petruse, E. Crișan sau Zsigmond, ce pot juca la nivelul juniorilor A, Under 19, eșalon la care Unirea Alba Iulia vrea calificartea la Liga Elitelor. În “lotul” Performanța mai sunt Dr. Pop, Ludwig sau Oniche, care vor fi împrumutați la alte echipe din județ, gen CSU Alba Iulia sau Sportul Petrești, la solicitarea jucătorilor. Menționăm că tot în această vară, la Unirea au ajuns secundul Raul Oargă și atacantul Claudiu Oara, tot de la Performanța Ighiu, asta înaintea demarării discuțiilor legate de implicarea lui Armando Popescu la formația uniristă.

*Adio, Performanța Ighiu!

Iar campania de transferuri nu se oprește aici, Unirea Alba Iulia mai dorindu-l și pe juniorul Tineiu (Hermannstadt II), alături de alte nume, rămase deocamdată secrete. Fost la Performanța Ighiu în sezonul trecut (al treilea marcator, cu 10 reușite, după Fetița și Cl. Oara), Tineiu s-a pregătit în această vară cu divizionara secundă Ripensia Timișoara, dar din diferite motive nu a rămas pe Bega, întorcându-se la echipa secundă a grupării sibiene, pentru care a și evoluat în amicalul recent de la Galda de Jos cu Industria. În atari condiții, Performanța rămâne numai cu locul de liga a 3-a, pe hârtie, fiind cert abandonul competițional.

Dan HENEGAR

Un răspuns la Translație masivă dinspre Performanța Ighiu spre Unirea Alba Iulia! Zece jucători, la dispoziția lui Adrian Bicheși

  1. Yos 09.08.2018 la 10:26

    Multi si degeaba!