Rămâi conectat

Sport

Transferul lui Y. Camara la Ceahlăul a căzut…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Francezul Yamamoudou Camara, fost la FC Unirea Alba Iulia în retur, nu a fost achiziţionat deocamdată de nou-promovata Ceahlăul Piatra Neamţ. „Antrenorul a fost mulţumit, jucătorul a corespuns în jocurile de verificare, însă Gheorghe Ştefan dorea să transfere un jucător care să joace titular direct, în faţa lui Viţelaru”, a comentat Eutin Bojin. În consecinţă, fundaşul în vârstă de 23 de ani, ce şi-a încheiat contractul cu divizionara secundă a plecat în ţara natală şi aşteaptă concretizarea altor piste din România (Gloria Bistriţa).
În acelaşi context al jucătorilor cu profil defensiv, albaiulianul Florin Ilie (pierdut gratis în vara trecută de şefii Unirii) a devenit campion naţional cu FC Timişoara la juniori A (jucători născuţi după 1 ianuarie 1992), după o finală dramatică, 2-1 cu Viitorul Constanţa, echipa lui Gheorghe Hagi. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea