Rămâi conectat

Cultură Educație

Traficanţi de utilaje agricole furate, capturaţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nouă persoane au fost arestate preventiv de magistraţii Tribunalului Hunedoara la propunerea DIICOT Hunedoara într-un dosar în care au fost acuzaţi de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. Membrii reţelei infracţionale sunt cercetaţi pentru furtul mai multor utilaje agricole din diverse regiuni ale Franţei, pentru a le vinde în România şi Ungaria.
Magistraţii hunedoreni au admis solicitările de arestare preventivă formulate de procurorii DIICOT pe cele nouă persoane, printre care un temut recuperator din Satu Mare şi un fost campion naţional la box şi luptător de K1 din Alba Iulia (A.D., 22 ani). Inculpaţii au declarat deja recurs la soluţia magistraţilor, iar dosarul a fost înaintat Curţii de Apel Alba Iulia în vederea soluţionării.
Gruparea a fost anihilată la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unei acţiuni a ofiţerilor de la Crimă Organizată. Membrii acesteia au furat trei tractoare din Franţa, în valoare de peste 130.000 de euro. Ulterior, în data de 22 ianuarie, tractoarele au fost vândute unei firme de maşini second-hand în Ungaria, contra sumei de 40.000 de euro pe utilaj, mult sub preţul pieţei. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea