Traficanţi de utilaje agricole furate, capturaţi

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Nouă persoane au fost arestate preventiv de magistraţii Tribunalului Hunedoara la propunerea DIICOT Hunedoara într-un dosar în care au fost acuzaţi de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. Membrii reţelei infracţionale sunt cercetaţi pentru furtul mai multor utilaje agricole din diverse regiuni ale Franţei, pentru a le vinde în România şi Ungaria.
Magistraţii hunedoreni au admis solicitările de arestare preventivă formulate de procurorii DIICOT pe cele nouă persoane, printre care un temut recuperator din Satu Mare şi un fost campion naţional la box şi luptător de K1 din Alba Iulia (A.D., 22 ani). Inculpaţii au declarat deja recurs la soluţia magistraţilor, iar dosarul a fost înaintat Curţii de Apel Alba Iulia în vederea soluţionării.
Gruparea a fost anihilată la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unei acţiuni a ofiţerilor de la Crimă Organizată. Membrii acesteia au furat trei tractoare din Franţa, în valoare de peste 130.000 de euro. Ulterior, în data de 22 ianuarie, tractoarele au fost vândute unei firme de maşini second-hand în Ungaria, contra sumei de 40.000 de euro pe utilaj, mult sub preţul pieţei. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

Didi 26 ianuarie 2011 at 12:45

N.I.T. stai cam rau cu matematica,daca le-au vindut cu 40.000 euro bucata reiese o suma totala de 120.000 euro,ceea ce nu inseamna ,,mult” sub pretul pietei.Adica 130.000 euro.Mai,mai, ai cam baut cerneala.

Comentariile sunt oprite