Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Totul se joacă duminică, pe “Hristo Stoichkov Arena”! Pobeda Stár Bišnov – Industria Galda, returul barajului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, de la ora 17.30, pe “Hristo Stoichkov Arena” din Dudeștii Vechi, terenul “bulgarilor”, se dispută returul barajului de menținere/ promovare în eșalonul terț, între Pobeda Stár Bišnov și Industria Galda de Jos, o partidă ce pleacă de la 0-0, scorul de la Galtiu, din urmă cu o săptămână.

Totul depinde doar de noi, avem șanse reale să rămâne în Liga a 3-a, dar dacă vrem cu adevărat să reușim trebuie să fim extrem de hotărâți. Sunem obligați să ridicăm nivelul prestației comparativ cu precedentul joc, să demonstrăm asta în teren, să ne batem până la capăt”, a spus antrenorul Radu Andone.

Ultima clasată din Seria a 9-a a Ligii a 3-a nu a câștigat în 2021 niciun joc din cele 9 susținute (trei remize albe, în ordine, cu Unirea Alba iulia, Unirea Ungheni și Pobeda Stár Bišnov), ba mai mult a uitat să înscrie de 4 întâlniri. În ediția 2020/ 2021, Industria, mutată în primăvară la Galtiu, după ce a fost la un pas de abandon competițional, a reușit un singur succes (4-3 la Jucu, în 28 octombrie), acum aproape 7 luni, din cele 19 confruntări! Gruparea din Alba va pleca sâmbătă spre Banat, cu întregul efectiv la dispoziție.

Urmează o partidă diferită, un retur foarte greu, în care dacă vom primi gol va trebui să marcăm de două ori. Sper să vină oameni mulți să ne susțină, suntem campioana județului Timiș și cred că toată lumea vrea să ne vadă. Este cea mai bună performanță din istoria clubului. Anul trecut am câștigat Cupa României, iar acum campionatul”, a spus, pentru Renașterea Bănățeană, Daniel Vasilcin (34 de ani), antrenorul jucător al “bulgarilor”, reprezentanții unei localități unde fotbalul este o adevărată religie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea