Rămâi conectat

Sport

Tomis Constanţa – Volei Alba-Blaj *Fără titulare împotriva „sirenelor” cu „lanternă roşie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Targoviste 4Sâmbătă, ora 14.30, în penultima rundă a sezonului regulat la volei feminin se dispută un meci fără nicio miză, pe malul Mării, între campioana de altădată Tomis Constanţa şi Volei Alba-Blaj. „Sirenele”, părăsite de Alice Kapelovies (a plecat la Apoel Limassol) sunt pe ultima poziţie a ierarhiei, cu zero puncte, 19 înfrângeri şi un singur set adjudecat (în 16 noiembrie 2013, la Rapid)! De la acel joc, constăncencele, cu o formaţie tânără au pierdut 11 partide la zero (7 în 2014). Gruparea din „Mica Romă” este stăpână pe treapta a 3-a a podiumului cu 48 puncte (16 succese) şi vor înfrunta în play-off pe… CSM Bucureşti (locul 6), ce a pierdut surprinzător la Lugoj în intermediară (2-3).

*Secundul şi speranţele…

Ţinând cont de distanţa între cele două localităti (peste 560 de kilometri) şi de lipsa importanţei întâlnirii, clubul din Blaj a decis să-şi menajeze piesele de bază: Salaoru, Ivanof, Trombitaş, Collar, Medved, Vali Rusu, Dudnic, care se vor pregăti la domiciliu cu „principalul” Branko Gajic. Astfel au efectuat deplasarea, sub îndrumarea secundului Ugliesa Segrt numai 7 voleibaliste, Miroslava Kijakova, Florencia Busquets, Adina Stanciu, Denisa Viloiu, alături de junioarele Ramona Rus, Sorina Mocan şi Alexandra Biriş, internaţionale de cadeţi şi junioare, ultimele două debutante la acest nivel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea