Rămâi conectat

Sport

Toamnă de coșmar pentru Răzvan Frențiu, căpitanul Industriei Galda de Jos | Numeroase teste COVID, rezultate dezamăgitoare și accidentare la umăr, în dreptul mijlocașului “galben-albaștrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Frențiu a avut parte de o toamnă dificilă în plan fotbalistic. Jucătorul Industriei Galda de Jos a lipsit în primele 3 etape derulate în Liga a 3-a (jocurile cu Avântul Reghin, Unirea Dej și Sticla Arieșul Turda) din cauza testelor pentru coronavirus, doar la al 8-lea test rezultatul fiind unul “negativ” și permițându-i-se să joace!

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a strâns din dinți, a preluat banderola de căpitan al ultimei clasate în Seria a 9-a și a marcat două goluri, în disputele interne cu conjudețenele CSO Cugir și Unirea Alba Iulia. De un duel cu o altă reprezentantă a Albei, CS Ocna Mureș, în 18 noiembrie 2020, se leagă și alte probleme de natură medicală, în finalul jocului suferind o accidentare la umărul stâng (ruptura ligamentelor).

“Am scăpat de intervenția chirurgicală, am stat o lună și mai trebuie să stau încă două săptămâni. La ultimele investigații a apărut mică dislocare a claviculei, iar din 4 ianuarie o să fac recuperare specifică timp de 10 zile”, a spus Frențiu, unul dintre cei mai apreciați echipieri ai Industriei.

Fotbalistul consacrat pe banda dreaptă (mijlocaș sau apărător), utilizat în acest tur și în centrul liniei de mijloc, a ajuns la Industria în 2014, de la Performanța Ighiu, după promovarea echipei în eșalonul terț, devenind printre cei mai vechi fotbaliști din lotul grupării găldene, cu peste 6 ani la activ. Iarna se anunță neclară pentru Răzvan Frențiu, care a deslușit tainele “sportului rege” la Rival Alba Iulia (a trecut o jumătate de an și pe la juniorii Unirii Alba Iulia). Acesta încă nu știe ce-i rezervă viitorul, respectiv dacă va mai evolua la Industria Galda de Jos sau va accepta propunerile venite de la CS Ocna Mureș sau Unirea Alba Iulia.

Trebuie să așteptăm să vedem ce se întâmplă la Industria. Nu e nimic sigur, dacă se continuă sau nu. Depindem de ce decid consilierii locali din comună în privința finanțării, dar și de concretizarea negocierilor cu CS Universitatea Alba Iulia”, a concluzionat purtătorul tricoului cu numărul 11 din distribuția “lanternei roșii”, Industria având doar 4 puncte strânse în 10 întâlniri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea