Rămâi conectat

Cultură Educație

TITULARIZARE 2020 Rezultatele examenului vor fi publicate MÂINE pe site-ul Ministerului Educației. Când se vor afișa notele finale și în ce dată va avea loc ședința de repartizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

După acest proces, urmează apoi contestațiile și apoi publicarea rezultatelor finale pe 11 august. Profesorii intră apoi în etapa ședințelor de repartizare.

Rezultatele de la concursul național de Titularizare 2020 ar trebui să fie publicate pe 4 august, potrivit calendarului oficial.

Iată care sunt cele mai importante momente pentru luna august și începutul lunii septembrie din punct de vedere al mobilității din învățământ, potrivit profesorului Adi Pintilie, administrator al grupului Titularizare2020-2021&Definitivat2020, grup pe care profesorii găsesc în permanență informații specializate, actualizate.

Când au loc ședințele de repartizare pentru cadrele didactice

Pe 12 august are loc repartizarea cadrelor didactice angajate deja cu contract de muncă pe perioada viabilității postului, din 1 septembrie 2019, care au participat la Titularizare 2020 și au obținut minimum nota 7 și au și Definitivatul promovat.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice” La fel ca în fiecare an, Bacalaureatul și simularea lui vin cu o coleție de perle care arată că unii dintre tinerii României Educate, cum se cheamă proiectul de țară al președintelui Iohannis, nu prea înțeles cum stă treaba cu educația: După Revoluția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea