TITULARIZARE 2020 Rezultatele examenului vor fi publicate MÂINE pe site-ul Ministerului Educației. Când se vor afișa notele finale și în ce dată va avea loc ședința de repartizare

După acest proces, urmează apoi contestațiile și apoi publicarea rezultatelor finale pe 11 august. Profesorii intră apoi în etapa ședințelor de repartizare.

Rezultatele de la concursul național de Titularizare 2020 ar trebui să fie publicate pe 4 august, potrivit calendarului oficial.

ELIT

Iată care sunt cele mai importante momente pentru luna august și începutul lunii septembrie din punct de vedere al mobilității din învățământ, potrivit profesorului Adi Pintilie, administrator al grupului Titularizare2020-2021&Definitivat2020, grup pe care profesorii găsesc în permanență informații specializate, actualizate.

Când au loc ședințele de repartizare pentru cadrele didactice

Pe 12 august are loc repartizarea cadrelor didactice angajate deja cu contract de muncă pe perioada viabilității postului, din 1 septembrie 2019, care au participat la Titularizare 2020 și au obținut minimum nota 7 și au și Definitivatul promovat.

Sursa: g4media.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419