Rămâi conectat

Cultură Educație

Tinerii liberali vor premia cea mai frumoasă grădină din faţa blocului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Organizaţia de Tineret a PNL Alba Iulia organizează şi în acest an o nouă ediţie a concursului „Cea mai frumoasă grădină de bloc”. Este vorba despre o competiţie la care sunt invitaţi să se înscrie cetăţenii cu spirit ecologist din municipiul Alba Iulia, indiferent de vârstă. Pentru a participa la concurs, cei interesaţi trebuie să fie oameni gospodari care să dovedească acest fapt prin modul în care au grijă de spaţiile verzi din zona în care locuiesc. „Cei care doresc să se înscrie în competiţie au de făcut câteva lucruri foarte importante: să amenajeze cât mai frumos un spaţiu verde din zona unde locuiesc (de obicei este vorba de grădina din faţa blocului), să fotografieze acel spaţiu verde şi să ne pună fotografiile la dispoziţie până în 2 iunie a.c., inclusiv. Fie ni le aduc într-un plic la sediul nostru din strada Nicolae Titulescu nr. 28A, fie ni le trimit în format electronic la adresa de e-mail:  [email protected]. De asemenea, cei interesaţi de mai multe informaţii despre concurs, pot să adreseze întrebările lor tot la această adresă de e-mail. Fiecare fotografie trebuie să aibă câteva date de identificare a autorului său: nume şi prenume, adresa, număr de telefon”, a explicat preşedintele TNL Alba Iulia, prof. Adrian Simion.
Câştigătorii vor fi anunţaţi în perioada 3 – 4 iunie a.c. şi vor fi premiaţi în data de 5 iunie a.c., de Ziua Mondială a Mediului, în cadrul unui eveniment public. Organizatorii vor oferi premii constând în bani şi unelte de grădinărit.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cum ar trebui să arate patriotismul pentru a ne fi folositor? Sociologul Alin Tomuș: „Poate fi un motor al dezvoltării”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum ar trebui să arate patriotismul pentru a ne fi folositor? Sociologul Alin Tomuș: „Poate fi un motor al dezvoltării” Cum ar trebui să arate dragostea de patrie și cum se exprimă ea sunt întrebări care frământă de mii de ani umanitatea. Într-un secol al globalizării, ultranaționalimul acaparează tot mai mult națiunile, iar România pare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea