Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Teren sintetic inaugurat la Baia de Arieş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la Baia de Arieş, cu ocazia zilelor oraşului, a fost inaugurat şi terenul sintetic situat în incinta bazei sportive. Acţiunea în sine a fost marcată şi prin programul fotbalistic al zilei respective, pe lângă jocul amical disputat între echipele de seniori de Liga a IV-a, Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Cuprirom Abrud, derulându-se şi competiţiile Cupa copiilor, Cupa Partenerilor şi Cupa Seniorilor.
Cupa Seniorilor şi-au disputat-o echipele din Abrud şi Baia de Arieş, aceasta fiind cucerită de oaspeţii din Abrud, în meciul partenerilor duelându-se jucătorii echipelor mass-media şi AJF Alba. Cupa Copiilor a fost câştigată de Viitorul Abrud (foto) care în finala mare a învins una din grupele de copii a echipei gazdă, finala mică fiind adjudecată de echipa AS Drum Nou Bistra în faţa celeilalte reprezentante din Baia de Arieş. Golgheterul competiţiei de copii a fost Răducu Pocol (Viitorul Abrud), Denis Dup (Arieşul Apuseni Baia de Arieş) a fost desemnat cel mai tehnic jucător, iar Andrei Cîmpan (AS Drum Nou Bistra) a fost cel mai bun portar. Pe lângă cupe, au fost acordate tuturor jucătorilor participanţi diplome, medalii, dar şi mingi pentru fiecare echipă în parte, precum şi trei distincţii individuale pentru cei trei copii nominalizaţi. Domnul Gheorghe Bora, primarul oraşului Baia de Arieş a primit din partea AJF Alba, cu ocazia inaugurării terenului sintetic, diploma şi Trofeul de Excelenţă pentru susţinerea activităţii fotbalistice. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea