Teren de fotbal sintetic, cu nocturnă, la Sălciua

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În comuna Sălciua, o dorinţă mai veche a tinerilor din localitate este pe cale să se împlinească în curând. Astfel, în baza unui proiect realizat printr-un parteneriat public – privat la nivel local, aici a început construcţia şi amenajarea unui modern teren de fotbal, cu suprafaţă sintetică şi nocturnă, precum şi o tribună în care vor putea lua loc peste 300 de iubitori ai sportului cu balonul rotund. Aşa după cum ne-a declarat dl. Vasile Lombrea, primarul comunei, cofinanţarea proiectului este asigurată prin Agenţia Zonelor Montane – 60.000 de lei, precum şi prin coparticiparea Primăriei Sălciua cu o sumă în valoare de 135.000 de lei. Baza sportivă va mai fi dotată cu vestiare pentru jucători şi grupuri sanitare. Aşa după cum aţi putut afla şi din paginile de sport ale ziarului nostru, recent a debutat cea de-a doua ediţie a Campionatului de fotbal al Munţilor Apuseni, organizată de către primăriile din zonă cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba. Ei bine, echipa de fotbal a comunei Sălciua precum şi numeroşii iubitori ai sportului rege din localitate sunt bucuroşi că în acest an vor putea urmări pe viu unele partide din cadrul sferturilor, semifinalelor sau chiar finala la ei acasă. De menţionat că în prima ediţie ce s-a desfăşurat anul trecut, echipa de fotbal din localitate a reuşit performanţa de a ocupa în final locul doi, din totalul celor 16 echipe înscrise în campionat. În final, credem că merită să felicităm primăria locală pentru iniţiativa luată şi totodată urăm mult succes echipei de fotbal din localitate în actuala ediţie de campionat.                               Tinu MATEŞ

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

gogu 22 iulie 2011 at 7:28

terenul sintetic este exact ce le mai lipsea locuitorilor din Salciua! aveti retea de apa, canalizare, iluminat stradal, sunt asfaltate strazile??? asta este politica pedelista, se cheltuie gramezi de bani pe mofturi care aduc spagi grase si se neglijaza nevoile reale ale cetatenilor.

marin 22 iulie 2011 at 11:45

Toate sunt importante pentru o comunitate, gogule! Chiar si terenul de sport !!! Nu inteleg ce ai impotriva unui teren de sport!!?? Noi, tinerii, ne bucuram de aceasta investitie, pentru ca si noi ne dorim sa facem sport in mod civilizat! Probabil ca acolo unde locuiesti tu exista baze sportive, de asta nu le simti lipsa… Pentru ca suntem de la tara, nu inseamna ca nu meritam sa jucam fotbal pe un teren adevarat!!!

LIVEZILE 22 iulie 2011 at 13:49

Felicitari SALCIUA pentru asa investitie. Bravo D-lui Primar ca se gandeste si la sport.Noi lucram de ceva ani la baza sportiva, avem echipa dar jucam in deplasare meciurile de acasa ( la Aiud). Asteptam din suflet un teren si poate la anul vom inaugura. Cei ce nu le pasa de sport , ciocu mic. E mai bine ca tinerii sa stea la interneturi , biliarde etc ?

Comentariile sunt oprite