Supremia Grup – 11 ani de activitate pe piaţa ingredientelor alimentare din România

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În urmă cu 1 an, la Alba Iulia, compania a inaugurat cea mai modernă fabrică din Europa

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Începutul anului 2012 marchează pentru compania Supremia Grup aniversarea a 11 ani de activitate pe piaţa ingredientelor alimentare din România şi a unui an de la inaugurarea noului sediu central din Alba Iulia. Performanţa, munca în echipă, profesionalismul, calitatea produselor şi a serviciilor, investiţiile în tehnologia de ultimă generaţie şi atitudinea faţă de colaboratorii firmei sunt atuurile prin care Supremia s-a impus pe piaţa românească, prin stabilitate şi respect faţă de parteneri. În urmă cu 11 ani, la 21 ianuarie, a fost emisă prima factură Supremia (către compania Scandia Sibiu). Tot la 21 ianuarie, Supremia a aniversat un an de la finalizarea investiţiei de 9 milioane de euro – cea mai modernă fabrică de ingrediente alimentare din Europa. Supremia are peste 1.400 de clienţi din ţară şi din Europa şi este lider în domeniul fabricării condimentelor şi ingredientelor alimentare. Compania Supremia, cu peste 200 de angajaţi, a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri de 27 milioane de euro. La mulţi ani, Supremia Grup!
Adriana DURIGĂ

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

ochila 24 ianuarie 2012 at 2:57

Asta-i compania aia de baga chimicale (E-uri) in rumani, nu? Bozgorasu’ asta are zeci de mii de sanatati distruse pe constiinta, bravo ziarului Unirea ca pentru niste banuti promoveaza activitati criminale…la mai mare!

Ioan Popa 24 ianuarie 2012 at 8:29

Asa este,afaceristul acesta castiga bani impreuna cu Hava,care i-a dat aprobare, imbolnavind oameni

Gogu 24 ianuarie 2012 at 9:36

Nu domnilor, acesta este tanarul care hraneste 200 de familii si care a aratat ca daca ai ambitie poti reusi, fara sprijin politic si fara alte magarii.

ezio 24 ianuarie 2012 at 15:03

Gogule, nu iti racesti gura degeaba: e prosti da’multi …:-)))

Comentariile sunt oprite