Rămâi conectat

Sport

Supărare pentru galeria “Gruppo Arnsberg” *Suporterii albaiulieni nu primesc din partea organizatorilor decât 15 bilete la Final Four-ul Cupei României de la Sf. Gheorghe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia - Sepsi Sf. Gheorghe28Suporterii albaiulieni care compun galeria “Gruppo Arnsberg” sunt deranjaţi de faptul că organizatorii Final Four-ului Cupei României de la Sfântu Gheorghe, de la finele săptămânii, nu le alocă decât un număr de 15 bilete, deşi fanii echipei de baschet feminin CSU Alba Iulia au solicitat 30 de tichete. În mod normal, conform regulamentului din caietul de sarcini, ar trebui să se asigure 10 la sută din capacitatea locaţiei (care are 976 de locuri) pentru echipa vizitatoare, deci procentul oferit este sub cel normal. “Am tot corespondat cu cei ce se ocupă cu organizarea, însă ni s-a spus ferm că nu putem primi mai mult de 15 bilete. Nu este deloc logică strategia, nu se respectă procentul cuvenit. Ni s-a transmis că restul locurilor sunt ocupate de abonaţi, însă tot nu este firesc raţionamentul“, a spus Bogdan Fântână, reprezentantul galeriei din Cetatea Marii Uniri.
Evenimentul organizat de Federaţia Română de Baschet vineri şi sâmbătă în Sala “Kati Szabo” din municipiul-reşedinţă al judeţului Covasna opune 4 echipe, clubul gazdă, CSBT Alexandria, CSU Alba Iulia şi ICIM Arad. “Am vorbit inutil cu cei din Sfântu Gheorghe, întrucât nu cedează. Până la urmă cred că nu ne vom prezenta la turneu, nu vom fi alături de favorite, întrucât nu pot să selectez suporterii. Avem peste 30 de solicitări, cum îi alegem pe cei care vor efectua deplasarea? Nu este normal cum se procedează, dar n-ai ce să le faci celor de acolo”, a conchis Fântână. Clubul Sepsi SIC a pus în vânzare CSU Alba Iulia - Sepsi Sf. Gheorghe7abonamente pentru trei zile, la preţul de 30 de lei, ceea ce oferă posibilitatea de a vedea cele 4 partide din cupă și spectacolul All Star Game.
*În februarie, probleme pentru fanii din Dâmboviţa
Cei 80 de suporteri din “Commando Dracula” care au însoțit campioana României la Sf. Gheorghe au trăit clipe de coșmar în timpul și la finalul meciului pe care CSM Târgoviște l-a susținut cu Sepsi, în cursul lunii februarie. La Sfântu Gheorghe, în România, steagul ținutului secuiesc ține loc de tricolor, oamenii din sală aplaudă ironic “Deșteaptă-te, române”, iar baschetbalistele sunt încurajate în maghiară, conform site-ului dbsport.ro. Spre comparaţie, luna trecută, pe 4 februarie, în Sala Universităţii “1 Decembrie 1918”, la partida dintre CSU şi Sepsi, la Alba Iulia au fost prezenţi peste 50 de suporteri din Covasna, care au intrat nestingheriţi în sală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea