Rămâi conectat

Sport

Sub Drăgana s-a „votat” pentru continuitate! Antrenorul Călin Moldovan continuă la Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir îl va avea şi în sezonul viitor pe banca tehnică pe antrenorul Călin Moldovan, tehnician care a ajuns la o înţelegere cu oficialii „roş-albaştrilor” de sub Drăgana, pentru a-şi continua activitatea la echipa ce s-a clasat pe locul secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a.

„Principalul” formaţiei cugirene era singurul antrenor dintre cele 4 conjudeţene ce activează în eşalonul terţ, căruia i s-a încheiat contractul la finele stagiunii 2016-2017.

Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie, să rămânem în fruntea ierarhiilor şi să ne batem pentru primele locuri. Este important că există continuitate, mă bucur că mi se acordă credit în continuare, asta înseamnă că am muncit bine în echipă şi vrem să obţinem rezultate bune şi în viitor„, a declarat Călin Moldovan, afla în faţa unei premiere, al treilea campionat la rând la cârma unei echipe. Cel mai lung mandat al antrenorului braşovean a durat 5 ani, la Forex Braşov, în dublă calitate, secund şi principal.

*A treia stagiune

Imediat după intrarea în vacanţă, cele două părţi au bătut palma pentru prelungirea colaborării, ce datează din octombrie 2015, sub comanda sa Metalurgistul clasându-se pe locurile fruntaşe, poziţia a 3-a în 2016, respectiv locul al doilea în sezonul recent încheiat.

Gruparea cugireană a avut un sezon încheiat excelent, după ce vara anterioară se punea chiar problema retragerii, iar până la urmă Metalurgistul Cugir a devenit cea mai bună echipă a judeţului, deşi nu se anticipa acest lucru.

În sezonul ce urmează, cugirenii au intenţii de a ridica ştacheta şi a se înscrie în lupta pentru promovarea în eşalonul secund, anunţându-se o campanie de transferuri interesantă. „N-am discutat despre obiectiv, îl vom lămuri în această vară, după ce vom afla bugetul pe care ne vom baza şi vom clarifica strategia de transferuri”, a conchis Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea