Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sub Drăgana, cu FC Bistriţa, Metalurgistul Cugir ţinteşte a treia victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-gaz-metan-medias-56Gruparea de sub Drăgana a repurtat la Dorolţ a doua victorie consecutivă în Seria a 5-a a Ligii a 3-a şi vineri are, pe „Arena CSO”, oportunitatea celui de-al treilea succes la rând, urmând să întâlnească FC Bistriţa, echipă aflată în degringoladă, cu 4 eşecuri succesive.

Până la finalul turului, Metalurgistul Cugir se duelează cu adversari accesibili şi poate ajunge chiar pe ultima treaptă a podiumului, printr-o conjunctură favorabilă a rezulatelor, dacă va câştiga cele trei jocuri rămase, cu FC Bistriţa, la Dej şi apoi acasă cu Viitorul Ulmeni. „Luăm fiecare partidă pas cu pas, ne propunem să scoatem cât mai multe puncte până la finele primei părţi a campionatului, apoi tragem linie şi vedem pe ce loc suntem”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

Din distribuţia „roş-albaştrilor” vor absenta, la fel ca în ultimele două partide, 4 jucători – Vlase, D. Popa, Vezan şi Ad. Radu – care nu vor mai evolua deloc în acest an, din motive medicale. Gruparea bistriţeană are probleme din plin şi parcurge o perioadă tulbure, jucătorii de bază au renunţat (Costin şi Chibulcutean), acum o lună a fost răzmeriţă din motive financiare, s-a deplasat cu juniorii la Dej, unde a pierdut umilitor, scor 0-11, directorul tehnic Titi Voica a fost dat afară, după un conflict cu preşedintele şi apoi reprimit la echipă… “Nu facem calcule dinainte, pentru că ne putem înşela. Trebuie să fim cât se poate de serioşi şi de concentraţi, întrucât fotbalul te poate pedepsi. Nimeni nu ne oferă nimic şi nu ne interesează faptul că adversarii sunt în degringoladă”, a mai spus „principalul” Cugirului înaintea penultimei reprezentaţii interne.

De numele Gloriei Bistriţa, celebra echipă păstorită de „nea Jean Pădureanu” se leagă ultima performanţă cugireană în Cupa României, acum 21 de ani, când prim-divizionara a fost eliminată în „16”-imile de finală. FC Bistriţa nu are nicio  legătură însă cu Gloria de altădată, fiind o nou-promovată în Liga a 3-a în această vară, după ce, anii trecuţi Gloria Progresul Bistriţa a mai reprezentat municipiul din Bistriţa-Năsăud la acest nivel.

Foto: Alexandru CODREA

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea