Ştrandul municipal din Aiud a intrat în pregătirile pentru iarnă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Din luna decembrie, Ştrandul Municipal din Aiud îşi redeschide porţile. Dacă până acum aiudenii îl frecventau doar în timpul verii, începând din 2010, vor avea cele mai bune motive să-şi petreacă timpul liber la ştrand, indiferent de anotimp, datorită iniţiativei administratorului SC Agrochim SRL Aiud care a anunţat, încă de acum câteva luni, faptul că se pregăteşte de o altă investiţie majoră, astfel încât ştrandul să poată fi deschis pe toată durata anului.
Şi dacă vara e vremea numai bună pentru scăldat, Nicolae Crăciun a considerat că iarna cel mai bine se poartă patinele. Aşadar, a şi dat startul lucrărilor de amenajare a unui patinoar artificial, în suprafaţă totală de 600 mp, pe care l-ar vrea deschis din 1 decembrie, în măsura în care condiţiile meteorologice o vor permite.
Ca urmare a investiţiei în valoare de aproximativ 80.000 euro, Ştrandul Municipal din Aiud va funcţiona în toate cele patru anotimpuri, pentru că, din 2011, primăvara şi toamna, se transformă în teren de fotbal.
„Salut această idee de a transforma ştrandul într-un loc de agrement, multifuncţional şi accesibil aiudenilor tot timpul anului. E încă o dovadă în plus că decizia de a concesiona şi acest spaţiu de utilitate publică, dar cuiva competent, a fost una bună. Ne amintim cu toţii, sunt sigur, de felul în care arăta ştrandul, chiar în perioada în care a fost concesionat de către societatea condusă de către Radu Coclici, actual deputat PSD în Colegiul Aiud-Ocna Mureş. Aspectul dezastruos de atunci al ştrandului şi faptul că a fost mai mereu închis m-au făcut să îmi pun serioase semne de întrebare, mai ales că am investit mult şi în primul mandat pentru ca ştrandul să funcţioneze în cele mai bune condiţii. Totuşi, preluarea lui în concesiune de către societatea administrată de Nicolae Crăciun a schimbat radical lucrurile, iar recentele investiţii nu fac decât să confirme încă o dată faptul că se poate şi altfel”, a declarat Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud.
Ada RUS, purtător de cuvânt

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419