Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Pacientă care acuză efecte adverse după vaccinarea cu AstraZeneca, nemulțumită de atitudinea unor cadre medicale de la SJU Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O albaiuliancă care acuză efecte adverse după vaccinarea cu serul de la Astra Zeneca este nemulțumită de atitudinea unor cadre medicale de la Spitalul de Urgență Alba Iulia. Aceasta spune că s-a vaccinat cu două săptămâni în urmă, pentru că în Elveția, unde locuiește, este „bătaie” pe locurile de la imunizare și ar fi ajuns la rând abia în decembrie.

În cea de-a a patra zi după vaccin a început să aibă dureri și amorțeli la genunchi. Ieri dimineață aceasta spune că a simțit o amorțeala puternică la piciorul drept și a sunat la Urgențe, însă cea care i-a răspuns la telefon i-ar fi spus să apeleze la un medic de familie și i-ar fi închis telefonul. Femeia spune că a sunat apoi la numărul unic de urgență, 112, și deși i s-a oferit o ambulanță, aceasta a spus că va merge cu taxiul pentru a nu ocupa o ambulanță.

Odată ajunsă la Urgență la SJU, aceasta afirmă că medicul i-ar fi spus că ce are ea nu este un caz de urgență și potrivit femeii i-ar fi spus că toată lumea este stresată de la îngrijirea pacienților cu Covid și ea vine cu prostii.

Albaiulianca spune că nu a fost crezută că ar fi un caz de reacție adversă la vaccin, însă i-au fost făcute analize de sânge, o radiografie la genunchi și un examen tomograf. Medicul ortoped care a venit apoi să o consulte și despre care femeia spune că s-a purtat frumos, i-ar fi spus ca nu ține de el și trebuie un consult neurologic.

„M-a consultat doamna neurolog, mi-a dat două trei ciocane peste picioare, a zis că n-am nimic, că nu-i de la nici un vaccin, că tomograful a ieșit ok, n-am decât o spondiloză și o sinuzită și să merg acasă. Cum m-am dus așa m-am întors, mi-au scos branula din mână, plină de sânge și problema mea încă persistă”, a spus femeia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea