Rămâi conectat

Sport

Steaua – Partizan Belgrad/ Dila Gori, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, Steaua are un adversar dificil, învingătoarea dintre Partizan Belgrad şi Dila Gori.Nicusor Stanciu Steaua 4

Statutul de cap de serie n-a ajutat-o foarte mult pe Steaua la tragerea la sorți a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.
”Roș-albaștrii” au cîștigat marți în Slovacia, 2-0 cu Trencin, bifînd prima victorie în mandatul lui Mirel Rădoi. Succesul asigură în proporții mari calificarea în runda următoare, unde campioana României va evolua împotriva cîștigătoarei ”dublei” dintre Partizan Belgrad și georgienii de la Dila Gori. Prima manșă a fost cîștigată în Serbia de Partizan, scor 1-0.
Partizan era a treia cea mai grea variantă pentru Steaua, după coeficienți, primele două fiind Maccabi Tel-Aviv și Lech Poznan.
”Roș-albaștrii” vor evolua pe Național Arena în prima manșă, fără spectatori, pe 28/29 iulie, în Roș-albaștrii” vor evolua pe Național Arena în prima manșă, fără spectatori, pe 28/29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4/5 august.

Sursa Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea