Rămâi conectat

Sport

Șt. Radu împrumutat de Metalurgistul Cugir la Șurianu Sebeș, Hârciagă a plecat din „Arini” la Performanţa Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Surianu Sebes-Muresul Vintu de Jos36Fundaşul Ştefan Radu a fost împrumutat de divizionara terţă Metalurgistul Cugir la nou-înfiinţata echipă Şurianu Sebeş. Apărătorul în vârstă de 25 de ani a preferat să joace un sezon în Liga  IV-a, întrucât avea şanse puţine să evolueze sub Drăgana. Ştefan Radu va debuta la noua formaţie astăzi într-o partidă din etapa a 4-a, în „Arini” într-o altă confruntare cu o echipă din Cugir, în „Arini”, Şurianu Sebeş – CSO Cugir, astăzi, de la ora 17.00.

În acelaşi timp însă trupa lui Doru Oancea s-a despărţit de mijlocaşul Hârciagă (fost la Arena Alba Iulia), ce a preferat să accepte provocarea venită de la Performanţa Ighiu.

Sebeşul i-a mai înregimentat pe juniorii unirişti, Rahovean şi Fulea, împrumutaţi la LPS Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 4-1 (3-1), în finala Cupei României, faza județeană! Sărbătoare la Galtiu, trofeu adjudecat după 8 ani!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a cucerit pentru a doua oară în istorie Cupa României, la 8 ani distanță de la primul trofeu. Sărbătoare pentru gruparea de suflet a familiei Hulea, sântimbrenii câștigând de justețe finala, după un meci controlat cu autoritate. Trupa din Galtiu s-a impus fără emoții în finala de pe „Arena Cugir”, scor 4-1 (3-1) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea