Rămâi conectat

Sport

Speranţe de puncte în Maramureş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Cu două victorii consecutive la activ „alb-negrii” abordează încrezători confruntarea din Maramureş (sâmbătă, 15 octombrie, ora 11.00, direct la DigiSport 3), împotriva grupării lui Romulus Buia, fostul elev al lui Gherman la Poli AEK Timişoara. „Băimărenii formează o echipă incomodă, ce poate pune probleme, o trupă ce înscrie foarte des şi vine după un joc reuşit la Timişoara”, a declarat Stelian Gherman. Aflată pe poziţia a 4-a în ierarhie, FC Unirea încearcă să-şi continue seria pozitivă, deşi acuză iarăşi probleme de efectiv (Al. Giurgiu – nerefăcut complet, M. Tănasă – nepus la punct cu pregătirea), sperându-se în recuperarea totală a altor doi jucători, Bucurică (dureri la genunchiul drept) şi M. Oprea (contuzie). „Nu ne va fi deloc uşor şi trebuie să tratăm confruntarea cu mare seriozitate, cu o atitudine diferită de partida pierdută la Oradea, unde ne-am prezentat modest. Vrem să luăm puncte la Baia Mare, însă sub nicio formă nu ne permitem să gândim că totul vine de la sine, dacă am învins la Severin şi UTA. E prematur să vorbim de atacarea promovării şi un alt obiectiv”, a conchis principalul unirist.
lTratative pentru revenirea lui Stanciu
Şefii Unirii încearcă să-l readucă pe mijlocaşul Nicuşor Stanciu, devenit liber de contract, curtat insistent şi de Gloria Bistriţa, pentru că FC Vaslui nu poate efectua transferuri până la începutul anului viitor. „În această săptămână se va şti exact dacă voi primi drept de joc pentru Vaslui. În caz contrar iau în calcul eventualitatea revenirii la Alba”, a spus internaţionalul de tineret în vârstă de 18 ani. Nicuşor Stanciu a fost cedat în 9 septembrie echipei modovene, care însă a intrat din nou sub o interdicţie UEFA la transferuri. Altfel, Florin Manea, agentul ce a intermediat şi plecarea lui Fabian Himcinschi la Empoli le-a dat asigurări oficialilor albaiulieni că în cursul săptămânii viitoare se va rezolva problema (documentul de la FIFA a ajuns pe masa federaţiei italiene) şi Unirea va încasa suma cuvenită de 105.000 euro, aşteptată din luna iulie.
Echipa probabilă: Pascal – Potopea, Y. Camara, Bumbac, Bucurică – Bălu, Pleniceanu, G. Petcuţ, C. Cornea – Pecarov, S. Mureşan lArbitri S. Tarcea, F. Damaschin (Timişoara), Andra Simona Hiticaş (Bistriţa), rezervă L. Kusztos (Tg Mureş); V. Bordaş (Tg Mureş), V. Vancea (Oradea).
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea