Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

Şoferi fără permis, la plimbare pe drumurile publice

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Cugir au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Simion Bărnuţiu din Cugir. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că A.I., de 26 de ani, din Cugir, unul dintre şoferii implicaţi în tamponare, nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar autoturismul pe care-l conducea nu este înmatriculat în circulaţie, plăcuţele de înmatriculare aplicate pe acesta aparţinând unui alt autoturism.
Poliţiştii din  Blaj l-au identificat, pe strada Principală din Tiur pe B.C.N., de 26 de ani, din Blaj, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.
Poliţiştii din Sebeş au identificat un motociclu care circula în direcţia Sebeş – Petreşti, căruia i-au făcut semnalul regulamentar pentru oprire. Conducătorul motociclului şi-a continuat însă deplasarea iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui, acesta fiind oprit pe strada Parcul Arini din Sebeş. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că B.D., de 17 ani, din Sebeş, conducătorul motociclului, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar motociclul nu este înmatriculat, tânărul neputând prezenta nici un document legal pentru acesta. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Reprezentanţii Registrului Auto Român urmează să facă identificarea motocicletei iar în funcţie de rezultatul acesteia, cercetările vor fi continuate. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea