Rămâi conectat

Actualitate

Șofer din Alba implicat într-un ACCIDENT în județul Hunedoara, soldat cu rănirea unei persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer din Alba a fost implicat într-un accident rutier produs în județul Hunedoara, în cursul zilei de sâmbătă, 13 iulie. Aflat în zona Orăștiei, pe DN7, acesta a tamponat un autoturism condus de un bărbat din județul Argeș, care a efectuat un viraj fără să se asigure.

În data de 13.07.2019, ora 09:04, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, pe DN 7, în zona cantonului CFR a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

La fata locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Orăștie, care au constatat că, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Argeș, a condus un autoturism din direcția Deva – Sebeș, iar când a ajuns la km 355+650 m, a efectuat virajul la stânga fără să se asigure corespunzător spre cantonul CFR, moment în care a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 din județul Alba, care se afla angajat în depășirea primului autoturism.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului, acesta neavând montată centura de siguranță .

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, acestora fiindu-le recoltate și probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea