Rămâi conectat

Sport

Soarta echipei de pe Ampoi rămâne tot în coadă de peşte

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mutarea preconizată a se înfăptui rapid, ţinând cont că eşalonul terţ va debuta peste 10 zile trenează deocamdată, întâlnirea dintre reprezentanţii Europei Alba Iulia şi CS Zlatna neavând loc. Formaţia de Liga a IV-a intenţiona să se mute la Zlatna cu întregul efectiv şi staff-ul tehnic, însă planurile iniţiale se lovesc de indecizia apropiaţilor Zlatnei, ce doresc ca echipa să nu treacă în proprietatea altora. Oficialii albaiulieni şi-au exprimat disponibilitatea de a se implica fotbalistic la gruparea de pe Ampoi, însă momentan primarul Silviu Ponoran nu este de acord să cedeze frâiele echipei, iar negocierile au intrat în impas.
Aurarii şi-au amânat din nou reunirea, Stelian Gherman reprezintă opţiunea ediliului zlătnean pentru postul de antrenor principal, dar participanta în Liga a 3-a nu dispune nici de jucători, nici de resurse financiare sigure şi este greu de crezut că se va reuşi încropirea unui lot competitiv într-un termen foarte scurt. „Joi vom şti exact ce vom face şi personal aş agrea o colaborare cu Gherman. Lucrurile nu sunt bătute în cuie în niciun fel. Există şanse să se finalizeze o colaborare cu Europa Alba Iulia, dar în acelaşi timp s-ar putea să ne descurcăm pe cont propriu. Sperăm să se rezolve curând toate problemele”, a declarat ieri Silviu Ponoran. „Sunt multe de discutat pe tema dată. Implicarea la CS Zlatna era o alternativă, consider eu viabilă şi benefică pentru toată lumea. Nu e firesc să discutăm de pe poziţii de forţă, dacă nu suntem bine primiţi şi se pare că uşa este închisă, atunci o să ne vedem de drumul nostru”, a replicat Liviu Coacăză, vicepreşedintele Europa Alba Iulia.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea