Simona Halep pierde finala de la Australian Open și poziția de numărul unu în clasamentul WTA

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Simona Halep a pierdut prima finală disputată la Australian Open, cu daneza Caroline Wozniacki, un meci dramatic, cu o miză enormă, scor 6-7, 6-3, 4-6, cedând astfel și prima poziție din clasamentul WTA.

O înfrângere dureroasă, la urma căreia adversara Simonei a devenit noul lider mondial, după o partidă extraordinară, Wozniacki fructificând prima sa minge de meci și reușind cel mai mare succes al carierei!

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

O dispută dramatică, între primele două clasate din ierarhia feminină, ce a durat aproape trei ore, un meci pe muchie de cuțit, cu răsturnări de situații, în care Simona Halep a avut puterea să revină de la 0-1 la seturi și 0-2 în setul decisiv.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

A fost o finală de poveste, un meci al premierelor, niciuna dintre tenismene nereușind să câștige vreun turneu de Grand Slam.

Simona Halep rămâne cu un turneu extraordinar, jucat la nivel înat, prima înfrângere a sa din 2018 lăsând în urma sa multe regrete, după ce a oferit meciuri de poveste cu Bouchard, Davis, Pliskova, sau Kerber. Rămâne însă amărăciunea ratării celui de-al treilea trofeu de Grad Slam, a treia finală pierdută după cele de la Roland Garros din 2014 și 2017

 

 

Dan HENEGAR

Must de Jidvei

5 Comentarii

Albaiuleanul 27 ianuarie 2018 at 14:52

I s-a cam terminat norocul lui Halep unde cu mult noroc a invins-o pe jucatoarea americana Davids,de 15 ani.Poate la anul sa caSTIGE UN MARE TURNEU…..!

Mircea 27 ianuarie 2018 at 17:44

Taranus care esti – norocul nu are nimic de-a face cu ce a realizat Simona. Ai alergat vreodata sub soarele de la tropice? Sti ce inseamna sa intorci un meci pt ca esti mai tare mental? ” unde cu mult noroc” – vezi ca sunt stiri de comentat cu acest fel de exprimare la retarzii de la sport.ro si alte publicatii mizere de genul lor.

Albaiuleanu 27 ianuarie 2018 at 18:35

Mo mircea,nu cumva esti ala ce comenteaza si politica..?Mai priceput in toate,poate o ceri de nevasta ca are milioane de E,dar nu are frumusetea Anei Bogdan,Kerber ori a lui Wozniacki…..Pa !

Mircea 27 ianuarie 2018 at 20:38

Nu comentez politica – probabil ai incurcat personajul – la fel cum nu ai inteles nimic din ce am spus …nu ma mira. Ce legatura are frumusetea cu cele de mai sus?? Dar milioanele de euro ?- esti un invidios neputincios …si cel mai probabil asa o sa fi cat traiesti.

Baiazid 29 ianuarie 2018 at 8:24

da, a fost halep tare mental, foarte adevarat…. dar a avut si sansa casa nu zic noroc, ca nu-ti place …… pai oricat de tare ai fi mental cand adversarul ( adversara) are 40-0 in game-ul decisiv si 3 mingi de meci iti trebuie si un pic de … cum vrei tu sa-i zici….. e bine acel ceva ce inclina de multe ori balanta victoriei in dispute atat de echilbrate nu poarte fi mereu de partea ta….se mai intampla sa fie si de partea adversarei …asa cum a fost in finala…..

Comentariile sunt oprite