Rămâi conectat

Sport

Simona Halep pierde finala de la Australian Open și poziția de numărul unu în clasamentul WTA

Dan HENEGAR

Publicat

în

Simona Halep a pierdut prima finală disputată la Australian Open, cu daneza Caroline Wozniacki, un meci dramatic, cu o miză enormă, scor 6-7, 6-3, 4-6, cedând astfel și prima poziție din clasamentul WTA.

O înfrângere dureroasă, la urma căreia adversara Simonei a devenit noul lider mondial, după o partidă extraordinară, Wozniacki fructificând prima sa minge de meci și reușind cel mai mare succes al carierei!

O dispută dramatică, între primele două clasate din ierarhia feminină, ce a durat aproape trei ore, un meci pe muchie de cuțit, cu răsturnări de situații, în care Simona Halep a avut puterea să revină de la 0-1 la seturi și 0-2 în setul decisiv.

A fost o finală de poveste, un meci al premierelor, niciuna dintre tenismene nereușind să câștige vreun turneu de Grand Slam.

Simona Halep rămâne cu un turneu extraordinar, jucat la nivel înat, prima înfrângere a sa din 2018 lăsând în urma sa multe regrete, după ce a oferit meciuri de poveste cu Bouchard, Davis, Pliskova, sau Kerber. Rămâne însă amărăciunea ratării celui de-al treilea trofeu de Grad Slam, a treia finală pierdută după cele de la Roland Garros din 2014 și 2017

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea