Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Semieșecul cu FC Avrig a tulburat și mai mult apele la FC Unirea Alba Iulia! Armando Popescu: „Chiar e ultimatum pentru jucători și banca tehnică! Suntem la trei puncte de retrogradare!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Semieșecul cu FC Avrig de pe “Cetate”, venit după o prestație cenușie a “alb-negrilor”, pare a fi picătura ce a umplut paharul nemulțumirilor în curtea divizionarei terțe Unirea Alba Iulia, ce a strâns 6 jocuri fără victorie (în două competiții, campionat și Cupa României).

Formația din Cetatea Marii Uniri este într-o evidentă criză și au existau zvonuri că postul antrenorului Adrian Bicheși este în pericol, însă acesta rămâne în funcție până la finalul turului, când vor fi evaluate rezultatele. În această după-amiază, conducătorii i-au băgat în ședință pe jucători și antrenori, imputându-li-se rezultatele nesatisfăcătoare. „Este ultimatum pentru jucători, sancțiunile financiare de săptămâna trecută rămân în vigoare, se poate spune că le-am transmis „declarația de război”. Dar s-ar putea ca unii, care se consideră șmecheri, să înceapă să nu mai prindă lotul, întrucât profită de mâna întinsă de cineva care și-ar da sufletul pentru Unirea Alba Iulia, însă confundă prietenia cu modul cum trebuie să te comporți în teren. Și jucătorii sunt vinovați, dar și banca tehnică! Nu mai e de joacă, ne uităm în clasament și vedem că suntem la trei puncte de retrogradare. Am început campionatul șchiopi și acum suntem în genunchi”, a menționat Armando Popescu, managerul general.

Mihai Dăscălescu a precizat doar că „Bicheși rămâne în funcție, cel puțin până la iarnă. Atunci vom trage linie„,

*Bicheși rămâne în funcție

În urmă cu o săptămână, după înfrângerea drastică din Valea Domanului, fotbaliștilor li s-au blocat primele și salariile, a fost trasat un obiectiv de 12 puncte în următoarele jocuri (ratat după primul!), iar antrenorul Adrian Bicheși resimțea presiunea, chiar dacă oficial a primit girul conducerii.

Un lucru este cert, la mijlocul turului Unirea Alba Iulia se situează abia pe poziția a 7-a, cu 10 puncte, mult departe de așteptările unei candidate la promovare, la 9 “lungimi” distanță de prima poziție, obiectivul fiind în realitate ratat. Și ca o comparație, în turul sezonului trecut, tot după 7 runde, sub comanda lui Adorian Himcinschi (plecat la mijlocul sezonului), uniriștii se poziționau pe locul 5, cu 13 puncte!

*Mihai Manea, soluția blocată

Așa cum am intuit și după jocul cu CSM Școlar Reșița, în conducerea uniristă s-au prefigurat două curente de opinie, unul “pro” schimbare pe banca tehnică și celălalt ce optează pentru continuitate. Susținut de Armando Popescu, cu care a colaborat la Performanța Ighiu, primul nume aflat pe listă a prelua Unirea Alba Iulia a fost antrenorul Mihai Manea. Însă situația acestuia, raportat la săptămâna trecută, a devenit mai complicată, întrucât a acceptat propunerea venită de la CS Ocna Mureș, a și reușit o remiză la Lugoj și și-a instalat staff-ul pe banca nou-promovatei ocnamureșene: Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep. Aceptând angajamentul și provocarea de la “Soda dragă”, Mihai Manea se regăsea într-o ipostază delicată: chiar dacă sună tentant să preiei Unirea Alba Iulia, abia s-a uscat cerneala de pe contractul cu conjudețenii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea