Şeful FRF Răzvan Burleanu după vizita de lucru din judeţul Alba: „La Sebeş sau la Deva va fi primul Centru de Excelenţă”

Europa - Gaz Metan Medias 36De puţin timp, Răzvan Burleanu a ajuns din nou la Stadionul „Cetate” din Alba Iulia unde a prezentat concluziile vizitei de lucru din judeţul Alba. Astfel, Sebeşul a intrat în cursă directă cu Deva de a găzdui primul Centru Regional de Excelenţă pentru copiii under 14. Răzvan Burleanu a rămas impresionat de infrastructura găsită în judeţul nostru.

Răzvan Burleanu a revenit la Alba Iulia  după ce a vizitat municipiul Deva şi a făcut următoarele declaraţii: „Am rămas foarte impresionat şi optimist după ce m-am întâlnit cu autorităţiile din Sebeş. Baza din Parcul Arini este demnă să găzduiască un Centru Regional de Excelenţă. Am rămas plăcut surprins de ce am văzut în localităţiile de jos (o glumă cu referire la Galda de Jos şi Vinţu de Jos), dar şi la Cugir. Au tot sprijinul Federaţiei Române de Fotbal să continue această dezvoltare a infrastructurii şi a fotbalului. În scurt timp vom decide unde vom forma primul Centru Regional de Excelenţă, la Sebeş sau la Deva”, a precizat Răzvan Burleanu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. 

Tudor Stan

1 comentariu

alba iulia 10 mai 2014 at 16:54

Esti un habarnist…tu nu decizi nimic…comunitatea decide…tu esti novice şi mai ai de învăţat regulile…ideea e ca s-ar putea sa nu ai suficient timp…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...