Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Şeful FRF Răzvan Burleanu după vizita de lucru din judeţul Alba: „La Sebeş sau la Deva va fi primul Centru de Excelenţă”

Tudor Stan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Europa - Gaz Metan Medias 36De puţin timp, Răzvan Burleanu a ajuns din nou la Stadionul „Cetate” din Alba Iulia unde a prezentat concluziile vizitei de lucru din judeţul Alba. Astfel, Sebeşul a intrat în cursă directă cu Deva de a găzdui primul Centru Regional de Excelenţă pentru copiii under 14. Răzvan Burleanu a rămas impresionat de infrastructura găsită în judeţul nostru.

Răzvan Burleanu a revenit la Alba Iulia  după ce a vizitat municipiul Deva şi a făcut următoarele declaraţii: „Am rămas foarte impresionat şi optimist după ce m-am întâlnit cu autorităţiile din Sebeş. Baza din Parcul Arini este demnă să găzduiască un Centru Regional de Excelenţă. Am rămas plăcut surprins de ce am văzut în localităţiile de jos (o glumă cu referire la Galda de Jos şi Vinţu de Jos), dar şi la Cugir. Au tot sprijinul Federaţiei Române de Fotbal să continue această dezvoltare a infrastructurii şi a fotbalului. În scurt timp vom decide unde vom forma primul Centru Regional de Excelenţă, la Sebeş sau la Deva”, a precizat Răzvan Burleanu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea