Rămâi conectat

Sport

Şedinţă decisivă pentru viitorul Unirii Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Gruparea fanion a judeţului Alba, FC Unirea Alba Iulia a intrat în zodia schimbărilor, prefigurându-se modificări substanţiale. Toate planurile de perspectivă sunt dependente însă de stabilirea bugetului şi asigurarea unui viitor sigur pentru „alb-negri”, care s-au chinuit un sezon întreg din pricina problemelor financiare şi a gafelor manageriale din trecut (vezi stagiunea din elită). Astăzi, sau cel târziu joi se va derula o şedinţă în care se vor întâlni reprezentanţii Primăriei municipiului Alba Iulia, Consiliului Judeţean Alba şi societăţii Roşia Montană Gold Corporation, verdictul urmând să atragă după sine şi mutările eventuale din staff-ul tehnic şi administrativ. „Trebuie să ne întâlnim şi să dezbatem chestiunea fotbalului. Sunt şanse să se rezolve problema, există disponibilitatea pentru dialog din partea tuturor factorilor. Sperăm într-o pondere însemnată financiară venită dinspre RMGC. Ne dorim să rezolvăm problema, iar dacă se va concretiza, firesc ar fi să-l aducem pe Cornel Ţălnar acasă”, a apreciat consilierul local Horia Bărdaş, aflat în conducerea Unrii.
l”Totul depinde de alţii”, susţin Corpodean şi Ţălnar
„Buget sigur” este motto-ul care-i călăuzeşte pe Sorin Corpodean, Iulian Nichimiş sau Cornel Ţălnar în privinţa viitorului unirist. „Totul depinde de alţii în acest moment, să fie lucrurile puse la punct, să-şi lămurească poziţia, să se ştie exact”, a afirmat ieri preşedintele executiv al AJF Alba. „Vreau ca situaţia să fie clară pentru toată lumea, eu nu sunt omul jumătăţilor de măsură. Dacă se doreşte un plan de perspectivă şi ceva foarte serios pentru fotbalul din Alba, sunt dispus să mă implic. Un lucru este cert, în mod sigur la a doua întâlnire pe care o vom avea, poziţia mea va fi una decisivă «da» sau «nu»”, a mai declarat Sorin Corpodean. Acesta a discutat deja cu „Ţânţarul”, de principiu, pentru o eventuală colaborare, în cazul în care se va ajunge la o limpezire a apelor. „Sunt doar tatonări, discuţii generale. Am mai vorbit cu oficiali ai Unirii şi le-am transmis că problema aparţine actualilor şefi”, a precizat Cornel Ţălnar. „Important este ca domnul Ţălnar să fie convins că putem face treabă împreună, dar repet, soarta Unirii depinde de cei ce au putere de decizie în judeţ”, a concluzionat Corpodean.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea