Ziarul Unirea

Se duc talentele fotbalistice din judeţ!

În repetate rânduri am atras atenţia asupra celor doi jucători talentaţi din judeţ, scoşi la rampă de selecţionata Under 16 pregătită de Alin Hancăş, mijlocaşul Mihai Scheau (Dalia Sport Daia Română) şi atacantul Marius Felindean (Olimpia Aiud), golgheterul reprezentativei judeţene. Deşi la vârste fragede, ambii au impresionat în jocurile din toamna trecută şi era firesc ca FC Unirea Alba Iulia să se preocupe pentru a-i înregimenta rapid, însă şefii nu au avut ochi şi pentru talentele aflate în apropiere, preferând să-şi îndrepte atenţia spre alte zări. Curtat de „U” Cluj, Rapid Bucureşti (s-a interesat Bogdan Andone de soarta sa) şi FC Timişoara, Marius Felindean a fost săptămâna trecută testat la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” (unde se regăseşte, la grupa 1988 şi fostul unirist Nicuşor Cârnaţ). „La Constanţa a fost remarcat în cele câteva zile de antrenamente, iar la vară va ajunge la şcoala de fotbal iniţiată de Gheorghe Hagi”, a afirmat un oficial al Olimpiei Aiud.
De asemenea, pe Bega, în curtea prim-divizionarei FC Timişoara, echipă ce-i are în efectiv şi pe albaiulienii Andrei Zăgrean şi Florin Ilie a poposit, aşa cum anticipam, în premieră luna trecută, mijlocaşul Mihai Scheau, ce va împlini 16 ani în 4 martie. „Voi semna contractul luna viitoare, deocamdată mă antrenez la grupa de vârstă 1995 a echipei FC Timişoara”, a afirmat fotbalistul descoperit de Paul Ciucă. Aşadar, FC Unirea Alba Iulia importă la greu, dar regretabil, omite să înregimenteze fotbaliştii de perspectivă din judeţ… (H.D.M.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

r 10 februarie 2011 at 0:17

CINE SA II DESCOPERE LA UNIREA ???? LUPU-CARE E UN TARAN ORDINAR,NU ARE NICIO TREABA CU FOTBALUL,NU POATE FACE UN DIALOG CIVILIZAT !!! BOJIN ??? CARE ISI BAGA COPILU LA ECHIPA DESI SARE MINGEA DESTUL DE PROST DIN EL..CINE SA IL VADA ? HIMCINSCHI ? CARE ISI BAGA COPILUL PE PILE LA ECHIPA SI LA ECHIPA NATIONALA !!!!! JOE ?? CARE ISI BAGA COPILU PE PILE LA ECHIPA MARE??? NU !!! ATUNCI CINE CR!STOS SA II VADA ????????

Comentariile sunt oprite