Rămâi conectat

Sport

Se cunosc toate echipele calificate în Final Four-ul CEWL *CSU Alba Iulia va întâlni Piestanske Cajki în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia-Kara Trutnov30CSU Alba Iulia a aflau ieri numele ultimei echipe calificate în Final Four-ul Ligii Europei Centrale, respectiv Basketball Nymburg. Turneul final al competiției va avea loc în perioada 7-8 martie, locația urmând să se stabilească în zilele următoare, toate cele patru formaţii manifestându-şi intenţia de a găzdui partidele ce vor stabili câştigătoarea trofeului, adjudecat anul trecut de formaţia condusă de Miroslav Popov.

Pentru ultimul loc disponibil între cele mai bune patru echipe s-au duelat Kara Trutnov și Basketball Nymburk, ambele din Cehia. Surprinzător, jucătoarele din Nymburk au răsturnat toate calculele specialiștilor și s-au impus în meciul direct, în deplasare, la capătul unui meci ce a avut nevoie de o repriză de prelungiri (76-77). În urma acestui rezultat, cehoaicele termină grupa A pe poziția a 2-a și vor întâlni în penultimul act, primul loc din grupa B, și anume, ICIM Arad.

Programul semifinalelor Final Four-ului CEWL este următorul:

CSU Alba Iulia – Piestanske Cajky

Univ. Goldiș ICIM Arad – Basketball Nymburk


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Blănaru, prima achiziție a CSM Unirea Alba Iulia pentru atacarea promovării în Liga 2 | Atacant experimentat pentru Alexandru Pelici!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul atacant Ștefan Blănaru (35 de ani) este prima achiziție anunțată de divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia în vederea atacării promovării în Liga 2, în ediția viitoare. Vârful de atac originar din Moldova Nouă va lucra iarăși cu antrenorul Alexandru Pelici, cu care a mai colaborat la Hermannstadt și CS Mioveni. Ultima dată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea