Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Screening pentru cancerul de piele, la Albac. 15 medici dermatologi vor veni din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 12 octombrie 2013, între orele 10-14, la Şcoala generală din comuna Albac se va desfăşura o amplă acţiune de screening pentru cancerul de piele, în rândul populaţiei de pe valea Arieşului Mare, ne-a informat prof. dr. Rodica Cosgarea, președinta Societății Române de  Dermato-Oncologie din Cluj Napoca. Medici dermatologi, în număr de 15, din cadrul Clinicii de dermatologie Cluj Napoca şi membri ai  Societăţii Române de Dermato-oncologie, vor desfășura, începând cu ora 10.00, o acțiune de depistare a leziunilor cutanate maligne.

Dr. George Haber, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din judeţul Alba a explicat că SR de Dermato-oncologie a reacţionat astfel după ce s-a constatat că numărul pacienţilor cu cancere de piele, provenind din această zonă din Alba, care ajung la Cluj Napoca cu această afecţiune, este foarte mare. De asemenea, specialiştii SRDO din Cluj Napoca se vor întâlni la Albac şi cu toţi medicii de familie de pe cele două văi ale Arieşului. Sunt aşteptaţi toţi pacienţii care au suspiciuni cu privire la bolile de pile ăe care le au, diagnosticate sau nu încă de medici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea