Rămâi conectat

Cultură Educație

Şcolile generale nr. 1 şi nr. 2 îşi primesc restanţele pe luna septembrie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Noua rectificare bugetară la Cugir are la bază o adresă a DGFP Alba prin care se suplimentează sumele defalcate din TVA aprobate iniţial pentru finanţarea cheltuielilor de personal în învăţământul preuniversitar de stat cu 51.000 lei, reprezentând drepturi salariale restante pe luna septembrie pentru şcolile generale nr. 1 şi nr. 2.
În ce priveşte capitalul cheltuielilor la salubritate se majorează cu 40 de mii de lei, sumă necesară pentru achiziţie carburanţi necesari funcţionării utilajelor pe timp de iarnă. Pentru obiectivul „canalizare Vinerea”, consiliul local a aprobat 300 de mii de lei, sumă necesară amplasării a două staţii de pompare pentru apele uzate.
Bani primeşte şi Serviciul Public de Asistenţă Socială, 155 de mii de lei pentru plata indemnizaţiei şi abonamentelor pentru persoanele cu handicap.
La spitalul orăşenesc, în urma solicitărilor consiliului de administraţie se renunţă la reparaţiile capitale în sumă de 130 de mii de lei şi se majorează cu aceeaşi sumă reparaţiile curente. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Diploma de doctor a academicianului Dorin Pavel, fondatorul hidroenergeticii românești: Exponatul lunii iunie la Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

Diploma de doctor a academicianului Dorin Pavel, fondatorul hidroenergeticii românești: Exponatul lunii iunie la Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș Exponatul lunii iunie 2024 la Muzeul Municipal „Ioan Raica” din Sebeş este un exemplar al diplomei care atestă obținerea titlului științific de doctor, al inginerului Dorin Pavel (1900-1979), obținut la universitatea din Zürich. Despre obținerea titlului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea