Şcolile generale nr. 1 şi nr. 2 îşi primesc restanţele pe luna septembrie

Noua rectificare bugetară la Cugir are la bază o adresă a DGFP Alba prin care se suplimentează sumele defalcate din TVA aprobate iniţial pentru finanţarea cheltuielilor de personal în învăţământul preuniversitar de stat cu 51.000 lei, reprezentând drepturi salariale restante pe luna septembrie pentru şcolile generale nr. 1 şi nr. 2.
În ce priveşte capitalul cheltuielilor la salubritate se majorează cu 40 de mii de lei, sumă necesară pentru achiziţie carburanţi necesari funcţionării utilajelor pe timp de iarnă. Pentru obiectivul „canalizare Vinerea”, consiliul local a aprobat 300 de mii de lei, sumă necesară amplasării a două staţii de pompare pentru apele uzate.
Bani primeşte şi Serviciul Public de Asistenţă Socială, 155 de mii de lei pentru plata indemnizaţiei şi abonamentelor pentru persoanele cu handicap.
La spitalul orăşenesc, în urma solicitărilor consiliului de administraţie se renunţă la reparaţiile capitale în sumă de 130 de mii de lei şi se majorează cu aceeaşi sumă reparaţiile curente. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419