Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Şcoala gimnazială „Avram Iancu” Abrud – în semifinale la fotbal ONSS

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

viitorul abrudEchipa Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” Abrud s-a calificat în semifinalele  Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal ciclul primar (clasele I-IV), de la Călăraşi! O victorie 3-1 (2-0) cu reprezentanta judeţului Sălaj (goluri marcate de Torockay, Oancea şi R. Pocol), respectiv o remiză, 0-0 cu echipa judeţului Dolj reprezintă rezultatele înregistrate de micuţii moţi, ce au acces astfel în penultimul act. Lotul campioanei din Alba este alcătuit din Paul Cioflica, Radu Bălşan, Emilian Iancu, Aurelian Iancu, Ştefan Torockay, Gabriel Morar, Octavian Burduf, Valentin Oancea şi Răducu Pocol (componenţi ai echipei Viitorul Abrud, antenată de Marius Pocol, ce a jucat finala etapei de zonă la Juniori E, la Tărlungeni).

*Şi Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos se îndreaptă spre finală

Cealaltă reprezentantă a judeţului la fotbal, ciclul primar, mediul rural, calificată la finala ONSS este echipa din Crăciunelu de Jos. La Braşov, formaţia condusă de Marius Cîmpean are deja două victorii, 4-0 (0-0) cu Suceava, reuşite semnate de Gabi Mureşan – 3 şi Paul Mărginean, respectiv 1-0 (0-0) cu Vrancea (marcator Răducu Moşneag), aici competiţia desfăşurându-se în sistem turneu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea