Rămâi conectat

Sport

Schuller, N. Stanciu şi Al. Giurgiu în probe la Sheriff Tiraspol

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Trei tineri jucători unirişti, toţi internaţionali tricolori, Eduard Schuller (17 ani), Nicuşor Stanciu (18 ani) şi Alexandru Giurgiu (18 ani) urmează ca în cursul săptămânii viitoare să susţină probe de joc în Moldova, la FC Sheriff Tiraspol (locul 2 în actuala stagiune, campioana din sezonul trecut). „M-a sunat domnul preşedinte executiv Nicolae Lupu şi mi-a spus de un interes al clubului din ţara vecină. Să vedem cum se concretizează propunerea, să aflăm exact condiţiile, să aflăm cum se va finaliza interesul celor de la Tiraspol”, a declarat Alex Giurgiu. Fundaşul stânga, unul dintre golgheterii stagiunii cu 3 reuşite (ca şi atacantul Silviu Mureşan) a terminat ieri cu emoţiile Bacalaureatului susţinut la Rm Vâlcea şi de astăzi va reveni la antrenamente. Nicuşor Stanciu şi Alexandru Giurgiu vor avea parte de o vacanţă scurtă, doar până în 12 iunie, cei doi urmând să se alăture lotului naţional Under 19 pentru un prelungit cantonament centralizat. Se ştie că România va fi în acest an gazda Campionatului European Under 19 ani, ce va avea loc în perioada 20 iulie – 1 august. Altfel, oficialii divizionarei secunde încearcă în aceste zile să stingă datoriile (vechi şi actuale) către jucători, personal administrativ, antrenori, în vederea prezenţei în 6 iunie la depunerea şi susţinerea dosarului de licenţiere.
lY. Camara părăseşte Cetatea
Fundaşul francez Yamoudou Camara (23 ani), venit în iarnă de la FC Ekranas (Lituania) va părăsi FC Unirea Alba Iulia la finele campionatului. Apărătorul format la AS Nancy a susţinut 9 jocuri în „alb-negru” şi s-a distins în mod deosebit în această primăvară în defensiva albaiuliană. Fotbalistul are propuneri de transfer de la o echipă din liga secundă din Anglia, urmând în acest sens să plece luni la Londra în vederea perfectării tranzacţiei. În acelaşi context, AEK Atena şi-a precizat un nou punct de vedere referitor la achiziţionarea lui Himcinschi jr. Elenii au propus să plătească în prima fază suma de 80.000 euro şi apoi încă 70.000 euro în două rate, în funcţie de performanţele jucătorului. Fabian Himcinschi, convocat la reprezentativa de tineret pentru jocul de mâine, de la Tg Mureş (ora 18.00), cu Kazahstan, în preliminariile Campionatului European Under 21, este urmărit şi de echipe puternice din Serie A, negocierile desfăşurându-se pe diverse piste prin intermediul mai multor impresari.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea