Rămâi conectat

Cultură Educație

Scandalagii liniştiţi de jandarmi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zilele trecute jandarmii din Alba au fost puşi la muncă de cei puşi pe harţă.
lAstfel, un echipaj a acţionat în cazul unui incident izbucnit în incinta unui local situat pe strada Revoluţiei din municipiul Alba Iulia. Verificările au scos la iveală că vinovaţi de producerea acestuia au fost Gheorghe V., de 38 de ani şi Dorin P., în vârstă de 37 de ani, localnici. Băuţi fiind cei doi au adresat expresii jignitoare şi i-au ameninţat pe ceilalţi clienţi cu acte de violenţă şi chiar s-au îmbrâncit cu personalul de serviciu.
lJandarmii au fost solicitaţi să intervină şi pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia unde a fost semnalat un scandal în care erau implicaţi doi bărbaţi. Unul dintre cei implicaţi era o veche cunoştinţă a celor în uniformă, respectiv Iosif I.. Jandarmii au fost surprinşi să constate că de această dată acesta este nevinovat, iar întreaga vină pentru producerea incidentului o poartă albaiulianul Marcel B., în vârstă de 23 de ani. În urma intervenţiei jandarmilor scandalurile au fost aplanate, iar cei vinovaţi au fost sancţionaţi contravenţional, valoarea amenzilor aplicate fiind de 600 de lei. „Reamintim cetăţenilor că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 de lei, iar dacă faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, cuantumul amenzii contravenţionale creşte, fiind cuprins între 1.000 lei şi 3.000 de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, căpitan Cosmin Jurcoveţ. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea