Satul izolat din județul Alba spre care se trece Mureșul cu brudina, are școală modernă, complet reabilitată

Într-o perioadă în care unele instituții de învățământ își închid porțile, altele se modernizează. Este cazul Școlii Generale Căpud, localitate aparținătoare orașului Teiuș.

”După un an de muncă susținută, după eforturi umane și financiare considerabile, școala din Căpud este gata să-și primească, îmbrăcată în haine noi, elevii și profesorii.

Astfel, marți 11 iunie 2019, ora 11.00, în cadrul acțiunii promovate de Primaria și Consiliul local, ” Ziua porților deschise la Școala primară Capud” va avea loc transferul copiilor și a cadrelor didactice în clădirea renovată a noii școli”, ne informează  Primăriei Teiuș într-o postare pe pagina de socializare.

”Lucrări de reparații s-au mai făcut, dar este pentru prima dată, de la înființare, când în această școală au loc lucrări de modernizare”, spune primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai.

Lucrările de reabilitare și modernizare au început anul trecut. Valoarea investițiilor depășește 500.000 de lei, o parte a banilor provenind de la Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL II, iar cealaltă parte de la bugetul local al orașului Teiuș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...