Rămâi conectat

Cultură Educație

Satul izolat din județul Alba spre care se trece Mureșul cu brudina, are școală modernă, complet reabilitată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o perioadă în care unele instituții de învățământ își închid porțile, altele se modernizează. Este cazul Școlii Generale Căpud, localitate aparținătoare orașului Teiuș.

”După un an de muncă susținută, după eforturi umane și financiare considerabile, școala din Căpud este gata să-și primească, îmbrăcată în haine noi, elevii și profesorii.

Astfel, marți 11 iunie 2019, ora 11.00, în cadrul acțiunii promovate de Primaria și Consiliul local, ” Ziua porților deschise la Școala primară Capud” va avea loc transferul copiilor și a cadrelor didactice în clădirea renovată a noii școli”, ne informează  Primăriei Teiuș într-o postare pe pagina de socializare.

”Lucrări de reparații s-au mai făcut, dar este pentru prima dată, de la înființare, când în această școală au loc lucrări de modernizare”, spune primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai.

Lucrările de reabilitare și modernizare au început anul trecut. Valoarea investițiilor depășește 500.000 de lei, o parte a banilor provenind de la Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL II, iar cealaltă parte de la bugetul local al orașului Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea