Rămâi conectat

Sport

Sărbătoare la AJF Alba: 25 de ani de la înfiinţare | Adunarea Generală Extraordinară, la restaurantul Bleumarin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alegeri AJF Alba60Cum în 2016 se împlinesc 25 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, oficialii AJF intenţionează să marcheze momentul într-un mod festiv.

Astfel, Adunarea Generală Extraordinară programată iniţial la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de vineri, 5 august, se va desfăşura la Restaurantul „Bleumarin”, de lângă Teiuş.

Reprezentanţii membrilor afiliaţi din fotbalul amator sunt invitaţi la întâlnirea în care se vor stabili detalii organizatorice în privinţa viitoarei stagiuni, iar după şedinţa propriu zisă va urma o masă festivă, dedicată celor ce activează în fotbalul judeţean.

Este un moment deosebit în existenţa noastră şi  intenţionăm să sărbătorim acest eveniment într-un mod mai aparte. Activitatea AJF Alba a fost una bună spre foarte bună şi suntem apreciaţi la nivel naţional„, a declarat Cristian Petropulos, preşedintele AJF Alba. Acesta a fost ales în funcţia în aprilie 2015, urmându-i lui Sorin Corpodean, ce are incontestabile merite în organizarea fotbalului judeţean.

În ultimii ani, Alba a avut 5 promovări în Liga a 3-a, remarcându-se şi prin numeroasele competiţii juvenile, dar şi prin Campionatul Munţilor Apuseni, premiat de UEFA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea