Sărbătoare la AJF Alba: 25 de ani de la înfiinţare | Adunarea Generală Extraordinară, la restaurantul Bleumarin

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

alegeri AJF Alba60Cum în 2016 se împlinesc 25 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, oficialii AJF intenţionează să marcheze momentul într-un mod festiv.

Astfel, Adunarea Generală Extraordinară programată iniţial la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de vineri, 5 august, se va desfăşura la Restaurantul „Bleumarin”, de lângă Teiuş.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Reprezentanţii membrilor afiliaţi din fotbalul amator sunt invitaţi la întâlnirea în care se vor stabili detalii organizatorice în privinţa viitoarei stagiuni, iar după şedinţa propriu zisă va urma o masă festivă, dedicată celor ce activează în fotbalul judeţean.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Este un moment deosebit în existenţa noastră şi  intenţionăm să sărbătorim acest eveniment într-un mod mai aparte. Activitatea AJF Alba a fost una bună spre foarte bună şi suntem apreciaţi la nivel naţional„, a declarat Cristian Petropulos, preşedintele AJF Alba. Acesta a fost ales în funcţia în aprilie 2015, urmându-i lui Sorin Corpodean, ce are incontestabile merite în organizarea fotbalului judeţean.

În ultimii ani, Alba a avut 5 promovări în Liga a 3-a, remarcându-se şi prin numeroasele competiţii juvenile, dar şi prin Campionatul Munţilor Apuseni, premiat de UEFA.

Dan HENEGAR

Must de Jidvei