Rămâi conectat

Cultură Educație

“Sanitarii Pricepuți”: Județul Alba, pe locul 14 la Faza Națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma ocupării locului 1 la Faza județeană a concursului pentru sănătate și prim ajutor ”Sanitarii Pricepuți”, echipajul Școlii gimnaziale ”Mihai Eminescu” Alba Iulia a reprezentat județul Alba la Faza națională, unde cu un punctaj de 48,8 s-a clasat pe locul 14 din 45 de echipaje.

Concursul ”Sanitarii Pricepuți” se organizează de 50 de ani neîntrerupt în România, în fiecare județ al țării și cele 6 sectoare ale Municipiului București, câștigătorii acestei etape participând ulterior la Faza națională. Competiția atrage anual participarea a mii de elevi și sute de cadre didactice cu interes în a se perfecționa în domeniul acordării primului ajutor și al educației pentru sănătate.

Filiala de Cruce Roșie Alba apreciază valoarea, implicarea și munca elevilor dar și a cadrelor didactice și medicale care an de an își dau interesul pentru a face față unui astfel de concurs de prestigiu și a reprezenta comunitatea din care fac parte cu mândrie și dedicație. Mulțumim echipajului Școlii gimnaziale ”Mihai Eminescu”, format din Vesa Mădălina, Todor Cristina, Potopea Paula, Ciobanu Ioana și Sferle Mihai, și deopotrivă doamnei prof. Țăran Ileana pentru efortul depus în a fi primii dintre cei mai buni, cu precizarea că, indiferent de rezultatul final, pentru comunitatea județului Alba au fost cei dintâi”, a spus Adrian Ionel Dușa, directorul Filialei Alba – Cricea Roșie.

De asemenea, mulțumim Consiliului Județean Alba pentru susținerea acordată în desfășurarea fazelor zonale și județeană, în premierea și dotarea unităților școlare și implicării de care a dat dovadă în ultimii ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea