Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș 1-0 (0-0) | „Virușii verzi” au spart gheața, ocnamureșenii au rămas pe zero!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Etapa a 4-a a Seriei 9-a a Ligii a 3-a, a opus ultimele două clasate, Sănătatea Cluj și CS Ocna Mureș, formații ce au înregistrat eșecuri pe linie în această toamnă.

„Virușii verzi” au reușit să spargă gheața, marcatorul golului de trei puncte fiind veteranul Cosmin Tilincă (41 de ani) – la primul meci stagional – , ce a punctat în minutul 73, după lansarea lui Ciupe.

ELIT

Astfel, „Soda dragă” a ratat și al 4-lea exemen, rămânând cu zero puncte și în posesia „lanternei roșii”, iar etapa viitoare are parte de un derby „de Alba” cu Unirea Alba Iulia. Ocnamureșenii sunt dezamăgiți că ao plecat cu mâna goală de la Jucu, într-un meci de care își legau mari speranțe, în condițiile în care și-au trecut în cont ocazii imense irosite de M. Domșa(singur cu portarul), Chișu (în două rânduri) și Socaci (la o fază a reluat cu capul și portarul a respins în bară, într-o alta a intervenit excelent Lăzăreanu)

„Ne-am săturat să dominăm și să plecăm cu mâna goală. Nu îmi dau seama ce se întâmplă, avem și mult ghinion. Este clar că nu este în regulă să avem zero puncte după 4 meciuri. Am primit golul la o fază în care la un moment dat Tudor Cristea a fost faultat și de acolo a plecat acțiunea. Parcă s-a repetat meciul de la Hunedoara, dar parcă acum a fost mai clară dominarea”, a spus Gabriel Cotoară.

În prima repriză, cele mai bune ocazii le-au avut Socaci (a scos Lăzăreanu) și Ceaca (singur cu portarul).

Cotoară a făcut câteva modificări în formula de start fiind titularizați Uță, B. Cristea și M. Domșa, în detrimentul lui Vaidasigan, Borșoi și T. Cristea.

Și este clar că ambele vor să profite de acest meci direct pentru a puncta, o victorie însemnând și o lovitură directă dată contracandidatei la evitarea retrogradării.

Sănătatea: Lăzăreanu – D. Matei, Szolosi, Urcan, Ciupe, Creț, Perde, Lujerdean, Ciosan, Ceaca, Tilincă; rezerve Todoran, Neamț, Isac, V. Rusu, Poenar, Al. Petruș, Cl. Petru. Antrenor Csaba Kis.

CS Ocna Mureș: V. Ignat – Chișu, Csegoldi, Uță, Al. Kiraly – B. Cristea (66, P.  Man), Vădan (75, Șumblea) – Cl. Marcu (60, T. Cristea), Socaci (60, S. Mureșan), M. Domșa – Busuioc (46, Moise); rezerve Angeru, Vaidasigan, Borșoi. Antrenori Gabriel Cotoară, Romeo Arinar, Tudor Stan.

 

Dan HENEGAR